Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

Notícies de premsa

LA BALANÇA COMERCIAL DE LLEIDA BAT UN NOU RÉCORD D'EXPORTACIONS EL 2018

• Els intercanvis internacionals de mercaderies superen els 3.000 milions d'euros per
primera vegada.

• Elnombre d'empreses exportadores augmenta un 46% i arriba a les 3.876

WhatsApp_Image_2019-02-07_at_12.39.52_2

 

 

 

 

La balança comercial de Lleida (exportacions-importacions) va establir un nou rècord l'any
2018, en superar el màxim històric de l'exercici anterior. El total d'intercanvis comercials
realitzats s'eleven als 3.076,19 milions d'euros segons les dades publicades elaborades per la
Cambra de Comerç de Lleida que pren com a referència les operacions comptabilitzades pel
Departament de Duanes Impostos Especials de l'Agencia Tributària.

El president de la institució empresarial lleidatana, Joan Simó, ha presentat les dades corresponentsa l'any 2018 de les quals
va destacar que el nombre d'empreses exportadores ha augmentat un 46% l'any 2018.

Així mateix ha destacat que el nombre d'empreses exportadores regulars (que han realitzat vendes
continuades durant 4 anys) ha augmentat un 12%, situant-se en les 909.

La balança comercial de Lleida registra doncs un superàvit de 1.113,21 milions d'euros, una
situació que contrasta amb el que passa a Catalunya i a la resta de l'Estat que, tot i créixer, tenen
un comportament deficitari.

Veure la nota de premsa sencera

Fotografies de la jornada

 

LA CAMBRA ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE LES OPORTUNITATS DE NEGOCI QUE OFEREIX EL MERCAT DE COREA DEL SUD

Una oportunitat per a les empreses que volen ampliar el seu mercat.Foto_jornada_corea

La Cambra de Comerç de Lleida amb el patrocini de Air France - KLM ha organitzat avui  una Sessió Informativa sobre Oportunitats de Negoci a Corea del Sud de 09:00 a 14:00h a la seu de la Cambra de Comerç.

Corea del Sud és un mercat ple d'oportunitats per les empreses catalanes: l'entrada en vigor de l'Acord de Lliure Comerç UE-Corea l'any 2011  i el creixent poder adquisitiu de la seva població són només alguns dels aspectes que el fan un mercat d'alt interès. No obstant, és imprescindible conèixer una sèrie de peculiaritats sobre el seu funcionament. A través d'aquesta jornada s'exposarà tot allò que l'empresa exportadora necessita per al seu accés al mercat seguint el programa següent:

Part 1. L'entorn dels negocis a Corea del Sud

Part 2. Claus per a la comunicació intercultural a l'hora de fer negocis

Part 3. Màrqueting a Corea, elements claus per a entrar al  mercat coreà

La jornada va ser molt interessant i les empreses hi han pogut conversar sobre els seus interessos particulars amb els ponents.

 

 


 

Premis Formació i Desenvolupament del Talent 2018. Workshop Simon Dolan

La Cambra de Lleida guardona 3 empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip en 2018.

Transports Serveto , Distform i Comercial Caus han estat les guardonades.

.


Untitled_designEl passat 19 de desembre, la Cambra de Comerç de Lleida va premiar a tres empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip, en 2018.

Les empreses guardonades han estat: Transports Serveto , Distform i Comercial Caus, totes tres han apostat de manera important per la formació dels seus treballadors i han confiat en la Cambra a l’hora de rebre aquesta formació presencial.

Enguany, la Cambra tancarà el 2018 amb la realització de 88 cursos , 20 jornades i conferències, 1 programa d’alta direcció, que suposen un total de 870 hores i han participat un total de 890 treballadors.

A partir d’enguany i de manera anual, la Cambra pretén guardonar les empreses que apostin per la formació dels seus equips. “Està demostrat que les empreses que inverteixen en la potenciació del seu talent són les més competitives en els seus sectors d’activitat”, aquestes varen ser les manifestacions del President de l’entitat, Joan Simó.

L’entrega d’aquest premi va tenir lloc en el transcurs de la conferència-col·loqui impartida, ahir a la Cambra, pel Dr. Simon L. Dolan, Catedràtic d’Esade Business School, cofundador i President de la Fundació Global Future of Work, organitzada, també per la Cambra, que, amb el títol  "Rumb a l’empresa del futur”, va posar de manifest a les més de 60 empreses participants, com els valors d’empresa són la brúixola que pot orientar-les cap a l’èxit en la vida dels negocis i en el negoci de la vida.

 

Lleida, 19 de desembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 

Biovert S.L. va ser escollida com la pime de l'any de Lleida

  • Productos Flower S.A. va ser guardonada amb l'accèssit a la innovació i digitalizació.
  • La premiació es va realitzar el passat 28 de novembre de 2018


IMG_0874 El passat 30 d'octubre es va reunir a les Instal·lacions de la Cambra de Comerç de Lleida el Jurat del Premi Pime de l'Any 2018. L'objectiu del Premi és reconèixer l’esforç  que estan duent a terme les  empreses lleidatanes en la generació d'ocupació i riquesa en el nostre territori. Un cop analitzats  els dossiers de presentació de tots els  candidats i seguint els criteris de valoració definits a les bases de participació que eren  creació d'ocupació, grau d'internacionalització, grau d'innovació i digitalització i accions de formació realitzades.

Seguidament,   el jurat va deliberar, de manera unánime, otorgar el premi  PIME DE L'ANY de LLEIDA 2018 a l'empresa BIOVERT SL.  havent complert satisfactòriament  tots els aspectes.

Per altra banda,  el jurat va concedir l'accèssit a la innovació i digitalització a l'empresa: PRODUCTES FLOWER SA pel seu esforç constant en innovació i generació de nous productes amb un port foli de més de 1.500 Referències i al voltant de 50 novetats per any.

El 28 de novembre es va realitzar l'acte d'entrega del premi en les instalacions del banc Santander de Lleida.  El premi pime de l'any va ser organitzat por la Cámara de Comercio de España, la Cambra de Comerç de Lleida en col.laboració amb el Banc Santander i el diari Segre.

Aprofitem per donar l’enhorabona a les empreses pel tan merescut reconeixement.

Lleida, 28 de novembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 

WORKSHOP: Actitut positiva i felicitat en el lloc de treball

L'actitut positiva augmenta la productivitat a l'empresa


IMG_0902

El Màster en Desenvolupament i lideratge, conferenciant internacional i formador en felicidad en el Trabajo Joanquín Viñas, va estar amb nosaltres en el Workshop actitut positiva i felicitat al lloc de treball, que es va realitzar el passat 29 de novembre.  Va ser un espai on vam aprendre com el concepte de felicitat en el treball ha d’estar sempre acompanyat d’uns resultats i debatrem sobre la responsabilitat que tant les organitzacions com les persones tenen per millorar el seu benestar en la organització.

Vam veure com millorar la nostra felicitat en el treball al desenvolupar la nostra actitud positiva des d’una perspectiva pragmàtica, generant un impacte positiu sobre nosaltres mateixos, sobre les persones que ens envolten i sobre la pròpia organització.


Moltes gràcies a tots els assistents.

 

Lleida, 29 de novembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 
Més articles...