Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

Notícies de premsa

La Business Secret Week porta empresaris polonesos del sector gourmet a Lleida per impulsar les relacions comercials amb empreses catalanes

  • El dilluns 11 una jornada monogràfica atansarà les Claus de l'Èxit de diferents empreses catalanes punteres al seu sector
  • La missió comercial inversa tindrà lloc del 12 al 14 de juny al Palau de COngresssos de la Llotja de Lleida
  • La setmana finalitzarà el dia 15 de juny amb un FAM Trip a Andorra per intercanviar experiències amb productors andorrans

IMG-20180606-WA0001En el marc del Projecte CCI Pirineus-Poctefa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a l’abast de les empreses del sector gourmet l’oportunitat de presentar el seu model de negoci als importadors procedents de Poònia que a partir del dimarts 11 de juny i fins el divendres 15 visitaran Lleida. La setmana però s’encetarà amb una jornada monogràfica en la que es presentaran les claus de l’èxit en els mercats exteriors de diferents empreses catalanes punteres com TeamEQ, Infojobs, El Tenedor,  Cyberclik, el Grup Cacaolat, Tous o casos com Chocolate Master i Cal Gumer.

La Business Secret Week té doncs com a objectiu fomentar les relacions comercials, empresarials i de networking entre les empreses de l’àrea transfronterera. La iniciativa segueix els passos de la trobada organitzada el març de 2017 en la que es van obrir nous contactes i interaccions comercials entre les empreses de la zona transfronterera. La resta de la setmana, el sector gourmet podrà establir contactes amb els importadors participants a la Missió Comercial Inversa procedents de Polònia per incorporar els productes a aquest mercat. En total hi prenen part 24 empreses lleidatanes, gironines, andorranes i de la Catalunya Nord que interaccionaran amb els 11 importadors Polonesos (vegeunota premsa complerta).

Lleida, 6 de juny de 2018

Nota premsa completa


 

Continuar? Vendre? Tancar?, els dubtes més habituals a l'empresa familiar es debaten a la Cambra de Comerç de Lleida

  • L'autor del llibre, Jordi Tarragona, analitza com es planteja el futur de les Empreses Familiars

TarragonaEFLa idiosincràsia de l’empresa familiar fa que les decisions més problemàtiques que sovint s’han d’adoptar tinguin algun tipus de relació amb la continuïtat del negoci. Per això, preguntes com “he de continuar? És millor vendre l’empresa ara? Opto per tancar?” són els interrogants que més ocupen els responsables i emprenedors ja que en aquest model de negoci s’hi barreja la racionalitat de les xifres amb l’emotivitat del fet que es tracta d’un bé de la família, que ha nascut i crescut gràcies a l’esforç dels individus que la conformen.

L’advocat, empresari i consultor especialista Jordi Tarragona presentarà demà dijous 4 de juny a les 19.00 h a la seu de la Cambra de Comerç de Lleida el seu llibre “Continuar? Vendre? Tancar? Apunts d’un empresari familiar”.  Tarragona va guanyar el guardó “Best Place to Work” el 2006 per al grup d’empreses familiars que tutelava amb més de 100 treballadors, va veure com pocs anys després el 2013 presentava concurs de creditors i tancava finalment l’empresa el 2016. (...segueix llegint)

Lleida, 4 de juny de 2018

Nota premsa completa


 

Els socis del Club Cambra disposaran d'un descompte VIP a l'Hotel Ibis Lleida

La Cambra de Comerç signa un conveni amb l'hotel lleidatà que beneficia les empreses associades a la institució

IbiswebLes empreses associades al Club Cambra, de la Cambra de Comerç de Lleida  es podran beneficiar d’un descompte VIP a l'Hotel IBIS Lleida. Aquest és el principal acord del conveni que aquest matí ha signat el President de la institució lleidatana, Joan H Simó i la direcció de l'Hotel IBIS Lleida.

Alhora, i com a contrapartida des de Cambra es farà difusió entre els seus associats de les possibilitats que ofereix IBIS Lleida per a les empreses lleidatanes. Aquest és només un dels avantatges que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida posa a l’abast de les empreses adscrites al Club Cambra. Entre d’altres hi ha descomptes en els actes i en la formació que organitza la institució a més a més de diferents descomptes en serveis de tercers.

Lleida, 25 de maig de 2018

Nota premsa

Imatge de la signatura


 

La Cambra de Comerç obre ajuts per valor de 600.000€per a l'empresa lleidatana

  • Les diferents línies d’ajuts directes per potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies i la dinamització comercial i turística a l’empresa lleidatana
  • La contractació de joves suposa un import de 154.200€ i l’emprenedoria 16.200€
  • Les diferents línies estan obertes fins que s’exhaureixi el pressupost
  • L’any passat l’entitat va assolir tots els objectius fixats en cadascuna de les línies d’ajut

607_copiaLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a disposició de les empreses lleidatanes fins a 8 línies d’ajuts per un import de 600.000€ que tenen com a objectiu potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies així com la dinamització del comerç minorista i turístic de les empreses de les comarques de Lleida. Alhora, la institució disposa també de diferents línies d’ajuts especifiques per a col·lectius juvenils que impliquen el suport a la seva contractació i al foment de l’emprenedoria. La sol·licitud dels ajuts es tramita mitjançant la Cambra de Comerç de Lleida i el període per a demanar-les finalitzarà en el moment que s’exhaureixi el pressupost de cada línia o, en el seu defecte, a finals del mes de desembre de 2018. Aquestes línies d’ajut formen part del programa cameral que s’obrirà anualment fins al 2020, estan adreçades específicament a les Pimes i compten amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Lleida, 21 de maig de 2018

Nota premsa complerta

 

La Cambra de Comerç de Lleida i Alumni UdL col·laboren per impulsar la formació i el reciclatge dels antics alumnes de la UdL

ConveniAlumniwebEl president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan H. Simó i el representatnt de ‘Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (Alumni UdL), Josep Maria Moragues han signat un conveni de col·laboració per tal de potenciar les activitats d’ambdues entitats. D’aquesta manera, la Cambra obre els seus cursos seminaris i activitats formatives als membres d’Alumni UdL que seran divulgats per aquesta entitat. Per la seva banda, tothom que desitgi associar-se a Alumni UdL a proposta de la Cambra de Comerç de Lleida tindrà exempta la quota d’inscripció així com el pagament de la primera anualitat. També es contemplen descomptes en la quota en casos d’atur o altres circumstàncies especials.

Lleida, 15 de maig de 2018

 
Més articles...