Obvietats que no són tan obvies - Cambra de Comerç de Lleida

Obvietats que no són tan òbvies

jeans-428614_1920
L’experiència en l’assessorament a les Pimes comercials que fem de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida posa cada dia de manifest que hi ha uns supòsits o d’obvietats que per evidents que siguin resulta que no ho són tant. Hem volgut aprofitar aquest espai per a ajudar a prendre consciència d’aquesta realitat que reduït a nou situacions comuns de les quals fixar-se objectius, deixar clares les tasques de cadascú o el tracte al client en són exemples.

La primera obvietat és la necessitat que té l’empresa de fixar-se objectius a curt i a llarg termini (per exemple l’objectiu de vendes). Es un fet contrastat que si tenim un objectiu fixat ens atansarem més a la meta que si no el tenim ni quantificat. Només amb aquesta planificació estratègica es podran decidir després les campanyes de comunicació o de vendes... i això que tothom té tan clar, resulta que és el que més es troba a faltar en l’empresa comercial. No tenir uns objectius definits fa que tampoc es creïn les estratègies per aconseguir-los i, per tant, aquestes empreses sempre queden per sota de la rendibilitat que podrien aconseguir.

Llegir més

 
Si t'interessa aquesta activitat indica'ns el teu correu electrònic a continuació i podrem informar-te de les novetats d'aquesta i altres accions semblants:

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
hashtag_clubcambralleida