Llibre EF 2018 - Cambra de Comerç de Lleida

Continuar? Vendre? Tancar?, els dubtes més habituals a l'empresa familiar es debaten a la Cambra de Comerç de Lleida

  • L'autor del llibre, Jordi Tarragona, analitza com es planteja el futur de les Empreses Familiars

TarragonaEFLa idiosincràsia de l’empresa familiar fa que les decisions més problemàtiques que sovint s’han d’adoptar tinguin algun tipus de relació amb la continuïtat del negoci. Per això, preguntes com “he de continuar? És millor vendre l’empresa ara? Opto per tancar?” són els interrogants que més ocupen els responsables i emprenedors ja que en aquest model de negoci s’hi barreja la racionalitat de les xifres amb l’emotivitat del fet que es tracta d’un bé de la família, que ha nascut i crescut gràcies a l’esforç dels individus que la conformen.

L’advocat, empresari i consultor especialista Jordi Tarragona presentarà demà dijous 4 de juny a les 19.00 h a la seu de la Cambra de Comerç de Lleida el seu llibre “Continuar? Vendre? Tancar? Apunts d’un empresari familiar”.  Tarragona va guanyar el guardó “Best Place to Work” el 2006 per al grup d’empreses familiars que tutelava amb més de 100 treballadors, va veure com pocs anys després el 2013 presentava concurs de creditors i tancava finalment l’empresa el 2016. (...segueix llegint)

Lleida, 4 de juny de 2018

Nota premsa completa


 
Si t'interessa aquesta activitat indica'ns el teu correu electrònic a continuació i podrem informar-te de les novetats d'aquesta i altres accions semblants:

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida