BusinessWeek03 - Cambra de Comerç de Lleida

Biovert S.L. va ser escollida com la pime de l'any de Lleida

  • Productos Flower S.A. va ser guardonada amb l'accèssit a la innovació i digitalizació.
  • La premiació es va realitzar el passat 28 de novembre de 2018


IMG_0874 El passat 30 d'octubre es va reunir a les Instal·lacions de la Cambra de Comerç de Lleida el Jurat del Premi Pime de l'Any 2018. L'objectiu del Premi és reconèixer l’esforç  que estan duent a terme les  empreses lleidatanes en la generació d'ocupació i riquesa en el nostre territori. Un cop analitzats  els dossiers de presentació de tots els  candidats i seguint els criteris de valoració definits a les bases de participació que eren  creació d'ocupació, grau d'internacionalització, grau d'innovació i digitalització i accions de formació realitzades.

Seguidament,   el jurat va deliberar, de manera unánime, otorgar el premi  PIME DE L'ANY de LLEIDA 2018 a l'empresa BIOVERT SL.  havent complert satisfactòriament  tots els aspectes.

Per altra banda,  el jurat va concedir l'accèssit a la innovació i digitalització a l'empresa: PRODUCTES FLOWER SA pel seu esforç constant en innovació i generació de nous productes amb un port foli de més de 1.500 Referències i al voltant de 50 novetats per any.

El 28 de novembre es va realitzar l'acte d'entrega del premi en les instalacions del banc Santander de Lleida.  El premi pime de l'any va ser organitzat por la Cámara de Comercio de España, la Cambra de Comerç de Lleida en col.laboració amb el Banc Santander i el diari Segre.

Aprofitem per donar l’enhorabona a les empreses pel tan merescut reconeixement.

Lleida, 28 de novembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 
Si t'interessa aquesta activitat indica'ns el teu correu electrònic a continuació i podrem informar-te de les novetats d'aquesta i altres accions semblants:

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida