Premis Talent 2018 i Workshop amn el Dr. Simon Dolan - Cambra de Comerç de Lleida

Premis Formació i Desenvolupament del Talent 2018. Workshop Simon Dolan

La Cambra de Lleida guardona 3 empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip en 2018.

Transports Serveto , Distform i Comercial Caus han estat les guardonades.

.


Untitled_designEl passat 19 de desembre, la Cambra de Comerç de Lleida va premiar a tres empreses lleidatanes pels seus esforços en la generació i professionalització del talent del seu equip, en 2018.

Les empreses guardonades han estat: Transports Serveto , Distform i Comercial Caus, totes tres han apostat de manera important per la formació dels seus treballadors i han confiat en la Cambra a l’hora de rebre aquesta formació presencial.

Enguany, la Cambra tancarà el 2018 amb la realització de 88 cursos , 20 jornades i conferències, 1 programa d’alta direcció, que suposen un total de 870 hores i han participat un total de 890 treballadors.

A partir d’enguany i de manera anual, la Cambra pretén guardonar les empreses que apostin per la formació dels seus equips. “Està demostrat que les empreses que inverteixen en la potenciació del seu talent són les més competitives en els seus sectors d’activitat”, aquestes varen ser les manifestacions del President de l’entitat, Joan Simó.

L’entrega d’aquest premi va tenir lloc en el transcurs de la conferència-col·loqui impartida, ahir a la Cambra, pel Dr. Simon L. Dolan, Catedràtic d’Esade Business School, cofundador i President de la Fundació Global Future of Work, organitzada, també per la Cambra, que, amb el títol  "Rumb a l’empresa del futur”, va posar de manifest a les més de 60 empreses participants, com els valors d’empresa són la brúixola que pot orientar-les cap a l’èxit en la vida dels negocis i en el negoci de la vida.

 

Lleida, 19 de desembre de 2018

Fotografies de l'esdeveniment

 

 


 
Si t'interessa aquesta activitat indica'ns el teu correu electrònic a continuació i podrem informar-te de les novetats d'aquesta i altres accions semblants:

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida