Valoració de Traspassos - Cambra de Comerç de Lleida

foto_compet_Valoracio_TraspassosVols traspassar el teu negoci? O busques un negoci en traspàs?. Sabem que el procés de traspàs no és fàcil en cap negoci. Hi ha molts conceptes a considerar abans de fixar el preu o fer pública una oferta. En aquest sentit, trobar una empresa en traspàs, amb un informe complert de la seva situació i una valoració externa, és una oportunitat per a molts emprenedors.

Descripció del servei
La Cambra de Comerç de Lleida, us ofereix un nou servei que té per objectiu la continuïtat de les empreses de la nostra demarcació, oferint una atenció personalitzada tant a venedors com a compradors. Es tracta d'un servei únic i innovador que permet obtenir una valoració real i objectiva del negoci en traspàs. Aquesta taxació per part d'experts no vinculats a la propietat, facilita la negociació entre les parts interessades i accelera el tancament d'acords ja què proporciona confiança durant la transacció.

Metodologia
Traspàs de negoci
• Reunió amb l’empresari i visita a l'establiment
• Recollida d’informació específica: Comptes anuals, localització, amortitzacions i estat de la maquinària, llistat de clients i proveïdors, etc.
• Elaboració de l’informe de taxació i Lliurament a l'empresari.
• Inscripció del negoci en traspàs a la base de dades de traspassos.

Adquisició de negoci
• Reunió amb l’emprenedor.
• Inscripció de la demanda a la base de dades de traspassos per facilitar la compra-venda, hem creat la plataforma web www.plancontinuidadempresarial.es, on es podran veure els traspassos i les demandes actuals del programa i on podreu incloure la vostra sol·licitud.

A qui va adreçat
• Qualsevol empresari que desitgi traspassar la seva activitat, ja sigui comercial, industrial o de serveis.
• Emprenedors que desitgin iniciar una activitat econòmica.

Beneficis que aportem
Incrementem les possibilitats de traspàs dels negocis actuals i la possibilitat de trobar negocis rentables per adquirir sota traspàs.
• Aportem un sistema de valoració de negocis basat en l’objectivitat i la professionalitat dels experts del programa, generant la confiança necessària per dur a terme la transacció.
• Assegurem Agilitat i rapidesa en el procés de traspàs.
• Facilitem la negociació entre les parts interessades i el tancament d’acords efectius.

 

Aquest servei s’inclou dins d’un programa ( Plan de Continuidad Empresarial) de la Dirección General de Política de la PYME (DGPYME) en col·laboració amb el Consejo Superior de Cámaras de Comercio, Industria y Navegación, i diverses Cambres de Comerç seleccionades, entre elles la Cambra de Comerç de Lleida, aconseguint d’aquesta manera una base de dades d’empreses en traspàs i compradors potencials a nivell nacional.

 
Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
hashtag_clubcambralleida
CONTACTE__BLANCA_2
CONTACTE
Enllaços relacionats competitivitat

No current events.