Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

NOVA EDICIÓ DE LES NITS CAMBRA AMB EDU SOTO

  • L'acte va tenir lloc al Castell dels Templers de Gardeny i va congregar 125 persones

2017-09-22_Nits_Cambra_Edu_Soto-9346El mediàtic monologuista Edu Soto ha estat el protagonista de la nova edició de les Nits Cambra a Lleida que organitza periòdicament la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida. En aquesta ocasió, l’acte ha tingut lloc al Castell de Gardeny avui dijous 21 de setembre.

La intervenció d’Edu Soto ha volgut aportar un ambient distès a les Nits Cambra que ajudi a encarar el nou curs empresarial després de l’habitual aturada dels mesos d’estiu. La seva presentació es farà sota el títol “A hostias con la vida” un espectacle - teràpia de grup en el qual, el primer damnificat és el mateix protagonista. L'acte, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, La Caixa, Sant Miguel, SPActiva i Renault va finalitzar amb un còcktel networking.

Lleida, 21 de setembre de 2017

Més imatges de l'esdeveniment aquí

 

ÈXIT ROTUND EN LA PRIMERA EDICIÓ DE LA FIRA #JOVULLSER DE CAMBRA LLEIDA

  • Els joves han posat en valor el fet que les empreses participants fossin tan assequibles
  • Les empreses qualifiquen la iniciativa de profitosa per conèixer què volen saber d'ells els futurs treballadors

fotojovullserMés de tres-cents joves han participat avui en un moment o altre a l’activitat #jovullser organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, que amb la col·laboració de la Universitat de Lleida ha tingut lloc al vestíbul de l’edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. El format innovador plantejat ha estat molt ben valorat pels joves que han vist en el contacte assequible i directe amb l’empresa el punt més fort i interessant. Per la seva banda, les empreses participants s’han mostrat molt interessades en organitzar una nova edició del format #jovullser ja que consideren que algunes de les preguntes que els han adreçat els joves no havien estat contemplades a l’hora de donar a conèixer la seva empresa.

Tot plegat ha ajudat a superar el gap amb el que sembla topa el jove quan acaba els seus estudis i s’ha d’incorporar al mercat laboral. El dinamisme de l’esdeveniment ha estat un altre dels punts més valorats per ambdues parts participants. Els tallers, a mode de píndoles comprimides d’informació bàsica han atret l’atenció dels joves que han participat a l’acte. D’aquesta manera han pogut conèixer com fer la foto ideal per a tenir un bon perfil laboral a les xarxes amb Alexandra Balaguer;  com hauria de ser l’entrevista perfecta, de la mà de l’empresa Randstad; com millorar l’autoestima i motivació, de la mà de Gorka Bartolomé; o com vendre’s a un mateix en cinc minuts i deixar empremta en l’entrevistador amb Xavi Roca.

La jornada ha acabat amb la ponència de la Headhunter i consultora de marca persona,  Arantxa Ruiz que ha centrat la seva intervenció en “la revolució del talent” que ha reunit a més de 150 persones a l’aula de la Facultat de Dret i Economia. Per a Ruiz, cada pas que es dóna en la carrera professional -sigui en positiu o no-, suposa avançar en el coneixement del que un vol fer i per tant ha de ser valorada en aquest sentit. Alhora ha impulsat els joves a estar oberts a les oportunitats que se’ls presenten perquè ha dit “totes són enriquidores d’una o altra manera, ja que de totes les situacions en podem aprendre”. Després de deixar clar que no existeix una fórmula màgica per assolir l’èxit professional els ha instat a practicar l’esforç, la persistència en l’objectiu i la motivació per assolir allò que es vol.

Lleida, 20 de setembre de 2017

Nota premsa

Galeria d'imatges

 

BONES SENSACIONS EN ELS PRIMERS CONTACTES AMB ELS IMPORTADORS DE PERÚ AL VIII WINE BUSINESS MEETING

  • L’esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida s’inaugurarà oficialment aquest vespre al Parador del Roser.
  • Un total de 12 cellers  i nou importadors participen en la primera jornada de les sessions Business to Bussiness (B2B) i la resta ho faran demà dimarts

WBM_Peru_B2B01Els primers contactes Business to Business (B2B) entre els importadors peruans i els principals cellers catalans i espanyols que aquests dies estan a Lleida de la mà del VIII Wine Business Meetings han deixat un bon regust de boca als participants. Entre els comentaris dels cellers de la zona es posa en valor el fet que "es tracta d'un mercat poc madur pel que fa al consum de vi, i això obre moltes possibilitats de cara a un futur a mig termini", explicaven des de Costers del Sió. Des del Àrea d'Internacional de la Cambra de Comerç de Lleida, el seu responsable, Jordi Quejido, recalcava que amb aquesta edició es continua amb la tasca de posar a l'abast dels cellers catalans i espanyols l'oportunitat d'entrar en nous mercats, en aquest cas al del Perú.

Quejido comentava que es tracta d'una "activitat, clarament consolidada, compta amb una molt bona acceptació del sector vinícola ja que el nombre de participants no para de créixer edició darrera edició". En aquest cas, hi prenen part 24 cellers de fins a 22 denominacions d'origen (catalanes i espanyoles) i els 9 principals importadors de Perú. Cal assenyalar que tant la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya –a través de Prodeca i d'Acció-, CaixaBank, Global Lleida, i Enterprise Europe Network col·laboren en la realització d'aquest esdeveniment.

Lleida, 18 de setembre de 2017

Nota premsa

Galeria d'imatges

 

VINT-I-QUATRE CELLERS PRESENTEN EL SEU MODEL DE NEGOCI ALS IMPORTADORS DE PERÚ

  • Aquesta serà la VIII edició del International Wine Business Meetings que organiza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida
  • L'acte tindrà lloc del 18 al 22 de setembre al Palau de Congressos La Llotja de Lleida

WinePeruweb01La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa altra vegada a l’abast dels cellers catans i espanyols l’oportunitat de presentar el seu model de negoci als importadors procedents del Perú que entre el dilluns 18 i el divendres 22 visitaran Lleida. L’activitat, clarament consolidada, compta amb una molt bona acceptació del sector vinícola ja que el nombre de participants no para de créixer edició darrera edició. En aquest cas, hi haurà 24 cellers de fins a 22 denominacions d’origen (catalanes i espanyoles) i els 9 principals importadors de Perú. Cal assenyalar que tant la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya –a través de Prodeca i d’Acció-, CaixaBank, Global Lleida, i Enterprise Europe Network col·laboren en la realització d’aquest esdeveniment.

De fet, van ser els bons resultats comercials assolits arran d’edicions anteriors –la darrera amb Hong Kong i Taiwan- el que ha fet que els cellers demanessin específicament establir contactes per tal que la Cambra de Comerç  portés fins a Lleida els importadors peruans i d’aquesta manera establir noves relacions empresarials entre ambdós països o consolidar les existents.

Lleida, 15 de setembre de 2017

Nota premsa

 

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida