Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

Cambra Lleida ajuda les pimes lleidatanes que volen innovar 

El programa Innocámaras realitza diferents diagnòstics gratuïts i es donaran ajudes directes per implantar les innovacions

logo-innocamaras_1La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida ha obert el termini per a sol·licitar ajuts a l’empara del Programa Innocámaras que té com a objectiu assessorar i ajudar econòmicament a aquelles empreses del territori lleidatà que vulguin innovar. El programa disposa de 52.480 euros per a les diferents petites i mitjanes empreses de Lleida que s’hi vulguin acollir.

Les empreses que ho sol·licitin rebran un diagnòstic individualitzat gratuït de la mà dels tutors d’innovació de la Cambra de Comerç que contempla tant el nivell de competitivitat de l’empresa com el del seu entorn econòmic i de mercat. En aquest informe es faciliten un seguit de recomanacions sobre aspectes claus en la competitivitat de l’empresa per millorar la seva eficiència i productivitat. En la segona fase, i seguint les recomanacions del diagnòstic, les empreses podran aplicar les solucions proposades seleccionant els seus propis assessors i proveïdors d’innovació. En aquesta fase l’ajut directe és del 50% de la inversió realitzada que no pot superar els 7.000 euros.

Lleida, 17 d’agost de 2017

Nota premsa

 

Acord amb Mailboxes amb avantatges als socis de Club Cambra Lleida 

L'empresa patroncinarà el programa formatiu de Cambra Lleida que enceta les activitats del segon semestre

Mailboxes02La Cambra de Comerç de Lleida ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’empresa Mail Boxes Etc. Lleida que permetrà als socis del Club Cambra acollir-se als avantatges econòmics en els enviaments de productes, mostres i d’altres serveis que ofereix l’empresa. En aquest sentit, l’acord contempla que l’empresa lleidatana patrocinarà el programa formatiu de Cambra Lleida que just enceta activitats aquest segon semestre.

Mail Boxes Etc. Lleida posa a l’abast dels socis del Club Cambra l’experiència d’una xarxa de més de 170 centres a Espanya i e més de 1.400 arreu del món. La seva especialització permet un assessorament personalitzat, focalitzat en serveis complerts i micro-logística. Pel que fa al catàleg formatiu dissenyat per la Cambra de Comerç de Lleida per a aquest segon semestre de 2017 contempla la realització dels programes directius de Màrqueting i Vendes d’ESADE (títol Universitat Ramon Llull), l’obtenció de certificacions oficials Google Adwords i Google Analytics, a banda de  les sessions puntuals en àrees formatives com els idiomes o la internacionalització a les TIC l’activitat econòmic-financera, la gestió empresarial, la jurídic-fiscal-laboral, o de màrqueting i habilitats directives entre d’altres.

 

Lleida, 28 de juliol de 2017

Nota premsa
 

Cambra Lleida prepara píndoles formatives gratuïtes adreçades a titulats universitaris 

Els cursos especialitzats es faran al setembre i tindran una durada d'un mes

Més de 50 alumnes s'han format aquest juliol en el marc del Campus d'Estiu Cambra


PICEWEB  La Cambra de Comerç de Lleida està dissenyant una proposta formativa adreçada exclusivament a titulats universitaris que volen millorar els seus coneixements en alguna de les seves habilitats i competències durant el proper mes de setembre. Els cursos tindran una durada d’un mes i es faran en horari de matí a les instal·lacions de la Cambra. Les propostes formatives que estan subvencionades al 100% i inclouen: Excel i Powerpoint, Especialistes en comerç internacional, Personal Branding: com presentar-se en públic, Taller d’escriptura professional, Recursos per trobar feina a l’estranger, Digital màrqueting i community manager... Els interessats es poden inscriure mitjançant el correu electrònic: pice@cambralleida.org.

D’altra banda, el dilluns va finalitzar el Campus d’Estiu Cambra organtizat en el marc del Programa   Integral de Cualificación y Empleo (PICE) que tenia per objectiu dotar de formació professional o de millorar les competències que els joves entre 16 i 29 anys tinguin en àrees com el coneixement de l’anglès a l’empresa (Business English), la Imatge Personal, la Realització i Edició de Fotografia, o d’altres camps més nous que incideixen directament a la vida dels joves com són les xarxes socials amb les propostes de Community Manager i Digital Marqueting Manager. A banda dels cursos que s’estan fent a Lleida, n’hi ha dos mes en marxa a comarques, un a Bell-lloc  d’Urgell (Realització i edició de fotografia) i un a Les Borges Blanques (Imatge Personal).

 

Lleida, 28 de juliol de 2017

Nota premsa

Fotos activitats campus estiu

 

Lleida, la demarcació que abans ha recuperat el nivell pre-crisi 

Totes les comarques lleidatanes han registrat un descens de l'atur i Lleida és la que té la taxa més baixa de Catalunya

L'empresa OPP Group, model d'èxit a Lleida en exportar al món un model de granja 4.0

170629_MEC01La Memòria Econòmica de Catalunya 2016, patrocinada per Banco Santander, ha estat presentada avui a la Cambra de Comerç de Lleida per la seva directora, Sra. Carme Poveda. L’acte ha estat presidit del president de la Cambra de Comerç de Lleida, el Sr. Joan Simó, i ha comptat amb la presència del Sr. Luís Herrero, subdirector general del Banco Santander i responsable a Catalunya, i pel president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, el Sr. Delfí Robinat. En la presentació també ha participat el Sr. Roger Galofré de l’empresa OPP Group.

Segons estimacions pròpies, el VAB ha continuat la tendència ascendent que va iniciar el 2013, fins a registrar un creixement nominal del 3% el 2016, la xifra més positiva des de l’inici de la crisi. En comparació amb el conjunt de Catalunya, el creixement ha estat menor, però també cal tenir en compte que durant la crisi l’economia lleidatana va retrocedir menys. Això es deu en bona part a que la seva economia depèn més del sector agrari que no és tan cíclic com la indústria o els serveis. En termes absoluts, el VAB de 2016 ja supera en un 3,3% el d’abans de la crisi, sent la província que abans ha recuperat el nivell d’activitat pre-crisi.

Lleida, 29 de juny de 2017

Nota premsa
 

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida