Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

#Jovullser, la proposta de Cambra Lleida per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

  • L'acte es va fer a la Plaça Sant Joan el proper dia 1 de juny de les 11.00h del matí a les 20.00h
  • La proposta constava de mini-conferències, tallers, jocs d'equip i entrevistes amb els responsables de recursos humans d'empreses lleidatanes
lleidadiariLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida va organitzar el divendres 1 de juny una nova edició del #Jovullser, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses del sector. La finalitat última és la d’ajudar a superar el gap existent entre els joves que han finalitzat els seus estudis de cicles formatius, batxillerat o universitaris, però també dels joves que han participat en alguna de les sessions formatives de Cambra i estan buscant la seva primera feina.

Les empreses que participaran en aquesta edició són: TMI, Alier, Plus Fresc, Sada, Iaso, Bon Àrea, Segre, JCA Cinemes, Saltó, Maphre que van interaccionar amb els joves interessats en trobar feina.


Podeu trobar més informació a: http://www.cambralleida.org/jovullser

Lleida, 28 de maig de 2018

Nota premsa completa

Fotos activitat

 

Els socis del Club Cambra disposaran d'un descompte VIP a l'Hotel Ibis Lleida

La Cambra de Comerç signa un conveni amb l'hotel lleidatà que beneficia les empreses associades a la institució

IbiswebLes empreses associades al Club Cambra, de la Cambra de Comerç de Lleida  es podran beneficiar d’un descompte VIP a l'Hotel IBIS Lleida. Aquest és el principal acord del conveni que aquest matí ha signat el President de la institució lleidatana, Joan H Simó i la direcció de l'Hotel IBIS Lleida.

Alhora, i com a contrapartida des de Cambra es farà difusió entre els seus associats de les possibilitats que ofereix IBIS Lleida per a les empreses lleidatanes. Aquest és només un dels avantatges que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida posa a l’abast de les empreses adscrites al Club Cambra. Entre d’altres hi ha descomptes en els actes i en la formació que organitza la institució a més a més de diferents descomptes en serveis de tercers.

Lleida, 25 de maig de 2018

Nota premsa

Imatge de la signatura


 

La Cambra de Comerç obre ajuts per valor de 600.000€per a l'empresa lleidatana

  • Les diferents línies d’ajuts directes per potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies i la dinamització comercial i turística a l’empresa lleidatana
  • La contractació de joves suposa un import de 154.200€ i l’emprenedoria 16.200€
  • Les diferents línies estan obertes fins que s’exhaureixi el pressupost
  • L’any passat l’entitat va assolir tots els objectius fixats en cadascuna de les línies d’ajut

607_copiaLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a disposició de les empreses lleidatanes fins a 8 línies d’ajuts per un import de 600.000€ que tenen com a objectiu potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies així com la dinamització del comerç minorista i turístic de les empreses de les comarques de Lleida. Alhora, la institució disposa també de diferents línies d’ajuts especifiques per a col·lectius juvenils que impliquen el suport a la seva contractació i al foment de l’emprenedoria. La sol·licitud dels ajuts es tramita mitjançant la Cambra de Comerç de Lleida i el període per a demanar-les finalitzarà en el moment que s’exhaureixi el pressupost de cada línia o, en el seu defecte, a finals del mes de desembre de 2018. Aquestes línies d’ajut formen part del programa cameral que s’obrirà anualment fins al 2020, estan adreçades específicament a les Pimes i compten amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Lleida, 21 de maig de 2018

Nota premsa complerta

 

La Cambra de Comerç de Lleida i Alumni UdL col·laboren per impulsar la formació i el reciclatge dels antics alumnes de la UdL

ConveniAlumniwebEl president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan H. Simó i el representatnt de ‘Associació d’Antics Alumnes i Amics de la UdL (Alumni UdL), Josep Maria Moragues han signat un conveni de col·laboració per tal de potenciar les activitats d’ambdues entitats. D’aquesta manera, la Cambra obre els seus cursos seminaris i activitats formatives als membres d’Alumni UdL que seran divulgats per aquesta entitat. Per la seva banda, tothom que desitgi associar-se a Alumni UdL a proposta de la Cambra de Comerç de Lleida tindrà exempta la quota d’inscripció així com el pagament de la primera anualitat. També es contemplen descomptes en la quota en casos d’atur o altres circumstàncies especials.

Lleida, 15 de maig de 2018

 

ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida