Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

La Business Secret Week porta empresaris polonesos del sector gourmet a Lleida per impulsar les relacions comercials amb empreses catalanes

  • El dilluns 11 una jornada monogràfica atansarà les Claus de l'Èxit de diferents empreses catalanes punteres al seu sector
  • La missió comercial inversa tindrà lloc del 12 al 14 de juny al Palau de COngresssos de la Llotja de Lleida
  • La setmana finalitzarà el dia 15 de juny amb un FAM Trip a Andorra per intercanviar experiències amb productors andorrans

IMG-20180606-WA0001En el marc del Projecte CCI Pirineus-Poctefa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a l’abast de les empreses del sector gourmet l’oportunitat de presentar el seu model de negoci als importadors procedents de Poònia que a partir del dimarts 11 de juny i fins el divendres 15 visitaran Lleida. La setmana però s’encetarà amb una jornada monogràfica en la que es presentaran les claus de l’èxit en els mercats exteriors de diferents empreses catalanes punteres com TeamEQ, Infojobs, El Tenedor,  Cyberclik, el Grup Cacaolat, Tous o casos com Chocolate Master i Cal Gumer.

La Business Secret Week té doncs com a objectiu fomentar les relacions comercials, empresarials i de networking entre les empreses de l’àrea transfronterera. La iniciativa segueix els passos de la trobada organitzada el març de 2017 en la que es van obrir nous contactes i interaccions comercials entre les empreses de la zona transfronterera. La resta de la setmana, el sector gourmet podrà establir contactes amb els importadors participants a la Missió Comercial Inversa procedents de Polònia per incorporar els productes a aquest mercat. En total hi prenen part 24 empreses lleidatanes, gironines, andorranes i de la Catalunya Nord que interaccionaran amb els 11 importadors Polonesos (vegeunota premsa complerta).

Lleida, 6 de juny de 2018

Nota premsa completa


 

Continuar? Vendre? Tancar?, els dubtes més habituals a l'empresa familiar es debaten a la Cambra de Comerç de Lleida

  • L'autor del llibre, Jordi Tarragona, analitza com es planteja el futur de les Empreses Familiars

TarragonaEFLa idiosincràsia de l’empresa familiar fa que les decisions més problemàtiques que sovint s’han d’adoptar tinguin algun tipus de relació amb la continuïtat del negoci. Per això, preguntes com “he de continuar? És millor vendre l’empresa ara? Opto per tancar?” són els interrogants que més ocupen els responsables i emprenedors ja que en aquest model de negoci s’hi barreja la racionalitat de les xifres amb l’emotivitat del fet que es tracta d’un bé de la família, que ha nascut i crescut gràcies a l’esforç dels individus que la conformen.

L’advocat, empresari i consultor especialista Jordi Tarragona presentarà demà dijous 4 de juny a les 19.00 h a la seu de la Cambra de Comerç de Lleida el seu llibre “Continuar? Vendre? Tancar? Apunts d’un empresari familiar”.  Tarragona va guanyar el guardó “Best Place to Work” el 2006 per al grup d’empreses familiars que tutelava amb més de 100 treballadors, va veure com pocs anys després el 2013 presentava concurs de creditors i tancava finalment l’empresa el 2016. (...segueix llegint)

Lleida, 4 de juny de 2018

Nota premsa completa


 

#Jovullser, la proposta de Cambra Lleida per posar en contacte empreses i joves que busquen feina

  • L'acte es va fer a la Plaça Sant Joan el proper dia 1 de juny de les 11.00h del matí a les 20.00h
  • La proposta constava de mini-conferències, tallers, jocs d'equip i entrevistes amb els responsables de recursos humans d'empreses lleidatanes
lleidadiariLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida va organitzar el divendres 1 de juny una nova edició del #Jovullser, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses del sector. La finalitat última és la d’ajudar a superar el gap existent entre els joves que han finalitzat els seus estudis de cicles formatius, batxillerat o universitaris, però també dels joves que han participat en alguna de les sessions formatives de Cambra i estan buscant la seva primera feina.

Les empreses que participaran en aquesta edició són: TMI, Alier, Plus Fresc, Sada, Iaso, Bon Àrea, Segre, JCA Cinemes, Saltó, Maphre que van interaccionar amb els joves interessats en trobar feina.


Podeu trobar més informació a: http://www.cambralleida.org/jovullser

Lleida, 28 de maig de 2018

Nota premsa completa

Fotos activitat

 

Els socis del Club Cambra disposaran d'un descompte VIP a l'Hotel Ibis Lleida

La Cambra de Comerç signa un conveni amb l'hotel lleidatà que beneficia les empreses associades a la institució

IbiswebLes empreses associades al Club Cambra, de la Cambra de Comerç de Lleida  es podran beneficiar d’un descompte VIP a l'Hotel IBIS Lleida. Aquest és el principal acord del conveni que aquest matí ha signat el President de la institució lleidatana, Joan H Simó i la direcció de l'Hotel IBIS Lleida.

Alhora, i com a contrapartida des de Cambra es farà difusió entre els seus associats de les possibilitats que ofereix IBIS Lleida per a les empreses lleidatanes. Aquest és només un dels avantatges que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida posa a l’abast de les empreses adscrites al Club Cambra. Entre d’altres hi ha descomptes en els actes i en la formació que organitza la institució a més a més de diferents descomptes en serveis de tercers.

Lleida, 25 de maig de 2018

Nota premsa

Imatge de la signatura


 

ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida