Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida
calafell

Calafell: “A lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs”

La Cambra organitza una jornada formativa per ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i personals

El coach i empresari cerverí Jeroni Calafell ha recalcat  que “a Lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs i això, impedeix que moltes es materialitzin”. Calafell ha fet aquestes declaracions en el marc de la jornada formativa que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida ha organitzat aquesta tarda per tal d’ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i professionals, una presa de consciència que és “una de les claus de l’èxit”.

Més informació
 

La Cambra reclama que el subtram ferroviari Madrid-Lleida-Barcelona rebi finançament europeu

Els resultats del projecte Clyma destaca les potencialitats de la xarxa ferroviaria

La CaClyma01mbra de Comerç i Indústria de Lleida s’ha sumat avui a la petició que el TEN-T Core Network prengui en consideració el subtram Madrid-Saragossa-Monzón –Lleida –Barcelona per tal que aquest pugui gaudir del finançament comunitari i contribueixi d’aquesta manera a potenciar el transport de mercaderies a la zona i a desenvolupar l’economia d’aquest l’eix ferroviari. La proposta ha sorgit durant l’acte de presentació del Projecte Clyma, a càrrec del responsable de projectes estratègics i innovació del Port de Barcelona, Carlos Rúa.

El projecte consisteix en una anàlisi de les potencialitats que té aquest eix ferroviari en el futur i que s’han desvelat superiors fins i tot a les del corredor ferroviari del mediterrani. D’acord amb les dades obtingudes, els principals fluxos del transport de mercaderies en ferrocarril es donen entre Madrid y Barcelona per aquest eix i no tant a través de les ciutats de l’arc mediterrani. Inicialment, el mapa TEN-T-Core Network aprovat pel 2013 només contemplava la proposta que passava per Caspe però d’acord amb les paraules de Rúa, ara sembla ser que el Govern de Madrid estaria disposat a donar suport a l’eix que passa per Lleida.

Més informació
 

Èxit de Participació a la Borsa d'Especialistes en comerç internacional

La Cambra posa 26 persones formades a disposició de l'empresa Lleidatana

Avui, 26 recent titulats comencen el curs per a reforçar la seva formació professional Un total de 26 persones recent titulades han començat avui a la Cambra de Comerç de Lleida, el curs per especialitzar‐se en aquells temes que més demanen les empreses que tenen com a objectiu els mercats exteriors. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte formatiu de Borsa d’Especialistes en Comerç Internacional que arriba ja a la seva onzena edició. El curs l’han inaugurat conjuntament el Sr. Ignacio Fanlo del Ruste, director de Negoci a Lleida de CaixaBank i el Cap del Departament de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Jordi Quejido.

Més informació
 

antonio_garcia_castrillon

Garcia-Castrillon advoca per la felicitat a la feina com a eina per plantar cara als reptes empresarials


La gestió de les emocions per part dels càrrecs directius tant pel que fa a la gestió del personal com en les relacions que es mantenen amb clients i proveïdors pot determinar la rendibilitat del negoci a mig i llarg termini. Aquesta és una de les principals conclusions a les que han pogut arribar els participants en la sessió que el doctor Antoni Garcia-Castrillon ha fet avui en el marc dels esmorzars que organitza la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida. La presentació del ponent ha anat a càrrec del vicepresident tercer de la Cambra, Estanislau Grau, i del director d’Asisa a Lleida, el doctor Javier Sanuy.

Més informació
 

ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida