Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

L'empresa que vulgui ser competitiva ha de canviar el focus: del producte al client

El professor d’ESADE, Joan Anton Guardiet, recalca la importància que es tingui una visió interdepartamental, no només del departament de màrqueting

El professor d’ESADE, Joan Anton Guardiet, ha recalcat la importància de canviar el focus de treball per mantenir i incrementar la competitivitat de l’empresa. Guardiet, que aquesta tarda ha fet una conferència per a presentar el programa de màrqueting i vendes que organitza la Cambra de Comerç conjuntament amb l’escola de negocis, ha puntualitzat que el canvi d’estratègia no pot ser només una tasca que es dugui a terme a través dels departaments de màrqueting sinó que ha d’involucrar a tota l’organització per a ser efectiva, és a dir, “ha de ser interdepartamental”.

Més informació
 

calafell

Calafell: “A lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs”

La Cambra organitza una jornada formativa per ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i personals

El coach i empresari cerverí Jeroni Calafell ha recalcat  que “a Lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs i això, impedeix que moltes es materialitzin”. Calafell ha fet aquestes declaracions en el marc de la jornada formativa que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida ha organitzat aquesta tarda per tal d’ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i professionals, una presa de consciència que és “una de les claus de l’èxit”.

Més informació
 

La Cambra reclama que el subtram ferroviari Madrid-Lleida-Barcelona rebi finançament europeu

Els resultats del projecte Clyma destaca les potencialitats de la xarxa ferroviaria

La CaClyma01mbra de Comerç i Indústria de Lleida s’ha sumat avui a la petició que el TEN-T Core Network prengui en consideració el subtram Madrid-Saragossa-Monzón –Lleida –Barcelona per tal que aquest pugui gaudir del finançament comunitari i contribueixi d’aquesta manera a potenciar el transport de mercaderies a la zona i a desenvolupar l’economia d’aquest l’eix ferroviari. La proposta ha sorgit durant l’acte de presentació del Projecte Clyma, a càrrec del responsable de projectes estratègics i innovació del Port de Barcelona, Carlos Rúa.

El projecte consisteix en una anàlisi de les potencialitats que té aquest eix ferroviari en el futur i que s’han desvelat superiors fins i tot a les del corredor ferroviari del mediterrani. D’acord amb les dades obtingudes, els principals fluxos del transport de mercaderies en ferrocarril es donen entre Madrid y Barcelona per aquest eix i no tant a través de les ciutats de l’arc mediterrani. Inicialment, el mapa TEN-T-Core Network aprovat pel 2013 només contemplava la proposta que passava per Caspe però d’acord amb les paraules de Rúa, ara sembla ser que el Govern de Madrid estaria disposat a donar suport a l’eix que passa per Lleida.

Més informació
 

Èxit de Participació a la Borsa d'Especialistes en comerç internacional

La Cambra posa 26 persones formades a disposició de l'empresa Lleidatana

Avui, 26 recent titulats comencen el curs per a reforçar la seva formació professional Un total de 26 persones recent titulades han començat avui a la Cambra de Comerç de Lleida, el curs per especialitzar‐se en aquells temes que més demanen les empreses que tenen com a objectiu els mercats exteriors. Aquesta actuació s’emmarca en el projecte formatiu de Borsa d’Especialistes en Comerç Internacional que arriba ja a la seva onzena edició. El curs l’han inaugurat conjuntament el Sr. Ignacio Fanlo del Ruste, director de Negoci a Lleida de CaixaBank i el Cap del Departament de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Jordi Quejido.

Més informació
 

Eleccions Cambra 2019
ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida