Notícies de premsa - Cambra de Comerç de Lleida

Arrenca el Programa d'Emprenedoria Corporativa

La Cambra de Comerç i Indústria de Lleida ha encetat avui els primers contactes del programa d’Emprenedoria Corporativa que té com a objectiu afavorir la relació entre les mitjanes i grans empreses ja consolidades amb  emprenedors, start-ups, petites empreses o investigadors per tal que aquestes puguin treballar conjuntament i créixer.

Més informació


 

L'empresa que vulgui ser competitiva ha de canviar el focus: del producte al client

El professor d’ESADE, Joan Anton Guardiet, recalca la importància que es tingui una visió interdepartamental, no només del departament de màrqueting

El professor d’ESADE, Joan Anton Guardiet, ha recalcat la importància de canviar el focus de treball per mantenir i incrementar la competitivitat de l’empresa. Guardiet, que aquesta tarda ha fet una conferència per a presentar el programa de màrqueting i vendes que organitza la Cambra de Comerç conjuntament amb l’escola de negocis, ha puntualitzat que el canvi d’estratègia no pot ser només una tasca que es dugui a terme a través dels departaments de màrqueting sinó que ha d’involucrar a tota l’organització per a ser efectiva, és a dir, “ha de ser interdepartamental”.

Més informació
 

calafell

Calafell: “A lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs”

La Cambra organitza una jornada formativa per ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i personals

El coach i empresari cerverí Jeroni Calafell ha recalcat  que “a Lleida hi ha molt bones idees, tantes com por al fracàs i això, impedeix que moltes es materialitzin”. Calafell ha fet aquestes declaracions en el marc de la jornada formativa que la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida ha organitzat aquesta tarda per tal d’ajudar als empresaris lleidatans a adonar-se de les seves potencialitats professionals i professionals, una presa de consciència que és “una de les claus de l’èxit”.

Més informació
 

La Cambra reclama que el subtram ferroviari Madrid-Lleida-Barcelona rebi finançament europeu

Els resultats del projecte Clyma destaca les potencialitats de la xarxa ferroviaria

La CaClyma01mbra de Comerç i Indústria de Lleida s’ha sumat avui a la petició que el TEN-T Core Network prengui en consideració el subtram Madrid-Saragossa-Monzón –Lleida –Barcelona per tal que aquest pugui gaudir del finançament comunitari i contribueixi d’aquesta manera a potenciar el transport de mercaderies a la zona i a desenvolupar l’economia d’aquest l’eix ferroviari. La proposta ha sorgit durant l’acte de presentació del Projecte Clyma, a càrrec del responsable de projectes estratègics i innovació del Port de Barcelona, Carlos Rúa.

El projecte consisteix en una anàlisi de les potencialitats que té aquest eix ferroviari en el futur i que s’han desvelat superiors fins i tot a les del corredor ferroviari del mediterrani. D’acord amb les dades obtingudes, els principals fluxos del transport de mercaderies en ferrocarril es donen entre Madrid y Barcelona per aquest eix i no tant a través de les ciutats de l’arc mediterrani. Inicialment, el mapa TEN-T-Core Network aprovat pel 2013 només contemplava la proposta que passava per Caspe però d’acord amb les paraules de Rúa, ara sembla ser que el Govern de Madrid estaria disposat a donar suport a l’eix que passa per Lleida.

Més informació
 

ajudes_eu_banner
Contacte_premsa
CONTACTE
hashtag_clubcambralleida