La Cambra de Comerç de Lleida organitza el proper dimecres, dia 19 de juny, una nova edició de les Nits Cambra. I ho farà a partir de les vuit del vespre en un escenari únic: l’emblemàtica Església de la Seu Vella de la ciutat. Un esdeveniment que promet ser una nit enriquidora i inspiradora per a tots els assistents i que comptarà amb un ponent de luxe: el prestigiós doctor Mario Alonso Puig.

Reconegut metge, cirurgià, conferenciant i escriptor, amb una llarga trajectòria en la investigació i aplicació dels coneixements en Medicina, Neurociències i Psicologia Positiva al lideratge personal i professional, oferirà als assistents la ponència ‘Saber liderar avui’. Amb estudis de Medicina Ment-Cos i Psicologia Positiva a la Universitat de Harvard, aquest expert ha aprofundit en els fonaments de la comunicació, la influència i l’aprenentatge, desenvolupant metodologies per potenciar l’energia, la salut, la motivació i el potencial creatiu de les persones i els equips.

Al llarg de la seva carrera, el Dr. Mario Alonso Puig ha col·laborat amb nombroses empreses tant nacionals com internacionals, impartint classes en diverses institucions i publicant més d’una desena d’obres. La seva ponència serà una oportunitat única per conèixer les seves innovadores perspectives sobre el lideratge en el context actual.

Després de la conferència, l’acte finalitzarà amb un còctel a peu dret, on els assistents tindran l’oportunitat de fer networking i compartir impressions en un ambient distès i cordial. Les Nits Cambra són una excel·lent ocasió per a professionals, empresaris i tots aquells interessats en el desenvolupament personal i professional, per connectar i enriquir els seus coneixements en un entorn excepcional.