La Cambra de Comerç de Lleida ha celebrat aquest dimecres a 15a edició de les Nits Cambra. I ho ha fet una vegada més en un marc incomparable –la Seu Vella de Lleida- i amb un ponent de luxe: el doctor Mario Alonso Puig; aconseguint reunir més de 440 empresaris i empresàries en una vetllada de creixement i networking.

El reconegut metge, cirurgià, conferenciant i escriptor ha explicat, durant la seva ponència ‘Saber liderar avui’, que “tenir una bona actitud davant de qualsevol situació pot portar-te a descobrir oportunitats sorprenents”. Així mateix, ha animat a tots els allí presents a aconseguir tots els reptes que es proposin: “Quan alguna cosa es mou al nostre interior és quan descobrim possibilitats, trobem recursos, activem energies que estaven adormides”. 

En aquest sentit, ha afegit: “Tots tenim els recursos necessaris per afrontar els reptes que se’ns plantegin, tot i que en la majoria dels casos aquests recursos no els tenim disponibles. Sempre ho evita el mateix: la ment. És ella qui impedeix que aquests recursos es posin en marxa quan més els necessitem”.

Per la seva banda, Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha recordat que “les Nits Cambra són molt més que un esdeveniment. Són un reflex del nostre compromís amb el creixement i el desenvolupament de la nostra comunitat empresarial, que ens brinden l’oportunitat de reunir-nos, d’intercanviar idees i d’inspirar-nos mútuament”. El màxim dirigent de l’ens cameral també ha afegit: “Esdeveniments com aquests ens permeten mirar més enllà del nostre dia a dia, obrint finestres a noves perspectives i possibilitats”. 

La 15ª edició de les Nits Cambra, que ha finalitzat amb un còctel networking a peu dret, ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, CaixaBank, Mahou-San Miguel, Atlas Energia i Unicars Ponent; i amb la col·laboració de Cafès Batalla, Elèctrica Serosense, Marlex i Costers del Sió.