Tràmits per al Número d’Exportardor Autoritzat

Tràmits per al Número d’Exportador Autoritzat


Índex > Àrea d’Empresa > Internacionalització > Tràmits per al Número d’Exportador Autoritzat

Què és?

En els casos de països de destí exportador que han signat acords preferencials amb la Unió Europea, l’empresa exportadora pot substituir el certificat de circulació EUR-1 per la declaració d’un codi facilitat per la Direcció General de Duanes: el Número d’Exportador Autoritzat. Aquest és un sistema simplificat de justificació de l’origen preferencial de les mercaderies per enviaments superiors a 6.000 euros.

A qui va adreçat?

Empreses que exporten de manera freqüent a països signataris d’acords preferencials amb la UE, com per exemple Melilla, Marroc, Algèria, Tunísia, Perú, Mèxic, Colòmbia, Turquia, i Suïssa, i la única possibilitat de justificació de l’origen preferencial a països com Corea del Sud.

Què obtindràs?

  • Estalvi econòmic i de temps el fet de no tenir que sol·licitar un EUR1. Permet exportar en règim preferencial a Corea del Sud.
  • Dona seguretat jurídica al client respecte a la importació feta en règim preferencial davant de possibles inspeccions fetes per la duana de destí
  • Agilització.
  • Obtenció en 48h, si l’expedient presentat compleix tots els requisits establerts.

    Serveis complementaris

    T’ajudem a preparar-te i definir una estratègia per començar a exportar.

    Resol dubtes de les teves operacions internacionals.

    Contacta

    Si vols més informació sobre el servei de Registre i tràmits amb la FDA pots posar-te en contacte amb Jordi Quejido ( 973 23 61 61 jquejido@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

    10 + 15 =