GALOP

GALOP

GALOP és un projecte cofinançat al 65% per la Unió Europea a través del Programa Interreg VI-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2021-2027). L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra.

L’objectiu principal de GALOP el suport a la transició de les pimes cap a un model de negoci sostenible d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenibles. Pretén generar un canvi substancial i una transformació en la visió i els processos de les empreses impulsant la seva competitivitat mitjançant la incorporació de la sostenibilitat.

GALOP és una iniciativa de la Cambres de Comerç d’Andorra, Girona, Lleida, Occitanie Pyrénées-Méditerranée i Pyrénées Orientales.

Aquesta iniciativa es basa en les següents  línies de treball:

– Transferència de coneixement:

  • Observatori per a la sostenibilitat empresarial transfronterera
  • Capacitació en sostenibilitat

– Impuls al desenvolupament empresarial sostenible:

  • Acceleradora de startups
  • Reforç al creixement sostenible de les pimes

– Transferència d’experiències:

  • Galop Tour
  • Sensibilització empresarial

El projecte preveu que almenys 5 empreses introdueixin innovacions en productes o processos millorant així els seus models de negoci després de prendre consciència de la importància de l’aplicació dels ODS per poder créixer de manera sostenible i responsable.

El projecte donarà suport com a mínim a 9 pimes del territori transfronterer cap a un model de negoci més competitiu i sostenible d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 Per a més informació:

Contacta

Si vols més informació sobre el programa pots posar-te en contacte amb Esther Garcia o Aida Villar ( 973 23 61 61 egarcia@cambralleida.org | avillar@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

2 + 9 =