L’Àrea 5G de Ponent 

L’Àrea 5G de Ponent (Lleida ON), és una proposta impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Cambra de Comerç de Lleida, Diputació de Lleida, Paeria de Lleida i Telefónica.

L’Àrea 5G de Ponent, que porta el nom de Lleida ON, té l’objectiu d’iniciar una estratègia de difusió i implantació de la tecnologia 5G que permeti la creació de serveis digitals de valor afegit que es puguin estendre per les terres de ponent. Les àrees 5G, que s’implementaran arreu de Catalunya, són uns espais territorials que pretenen agregar diferents iniciatives dirigides a promoure aquesta tecnologia, a través d’activitats de formació, disseminació, workshops, laboratoris i implementació de casos d’ús i pilots.

Àgora tecnològica 

L’Àgora Tecnològica està impulsada per aquesta Àrea 5G de Ponent i pretén esdevenir un instrument de difusió de les aplicacions tecnològiques en el món agrari en el marc de la Fira Agrària de Sant Miquel 2021. En aquest espai hi realitzarem diverses presentacions de projectes i línies de treball per part dels agents que intervenen en l’Ecosistema d’innovació de les Terres de Lleida, dividides en àrees temàtiques:

  • Tecnologia 5G
  • Digitalització i aigua
  • Transferència tecnològica
  • Aplicacions digitals al sector agrari

Aquest any pots assistir a la fira gratuïtament, realitzant la teva inscripció en qualsevol de les activitats programades.

Contacta

Si vols més informació sobre el servei d’Assessorament empresarial pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

7 + 6 =