Borsa de traspassos

Borsa de

traspassos

Formulari per una nova oferta de traspàs 

*Les dades de l’empresari i contacte no seran visibles a l’anunci.

Documentació adjunta?

15 + 3 =

* En cas de voler adjuntar documents per ampliar la informació del traspàs o il·lustrar l’anunci amb fotografies, envieu-nos els documents/fotografies al correu borsatraspassos@cambralleida.org.

 

Condicions econòmiques del servei.

La publicació de l’oferta al nostre web és gratuïta actualment. En cas de formalitzar-se el traspàs mitjançant els contactes aconseguits per la Cambra de Comerç de Lleida, aquesta perceberà del venedor en concepte de l’assessorament realitzat, un 3% de l’import del traspàs.

 

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l’informem que, en introduïr les seves dades personals en aquest formulari web quedaran incorporades en un fitxer propietat de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.

Vostè queda informat que les dades “NO VISIBLES” que inclou aquest formulari seran conservades per la Cambra de Comerç de Lleida per gestionar el servei i poder contactar amb vostè per oferir-li serveis o activitats que organitza o en les que participa la Cambra. Vostè podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, c/ Anselm Clavé 2, tel. 973 23 61 61.

Vostè queda informat que les dades “VISIBLES” que inclou aquest formulari podran ser distribuïdes públicament a través de qualsevol mitjà i la Cambra de Comerç de Lleida s’eximeix de tota responsabilitat en l’ús posterior d’aquestes dades.

Contacta

Si vols més informació sobre la Borsa de traspassos pots posar-te en contacte amb Blanca Siurana ( 973 23 61 61 bsiurana@cambralleida.org)