Programa Xpande Digital

Xpande Digital és un programa de suport a les pimes per a millorar el seu posicionament digital en mercats exteriors.

Apliquem una metodologia pròpia per iniciar-te al màrqueting digital internacional. Et facilitem orientació estratègica en funció del mercat al que et dirigeixes i del producte / servei que ofereixes, dotant, a més, de les eines necessàries per ser més competitiu el mercat objectiu i seleccionant les accions de màrqueting digital més adequades en funció del teu client, producte, servei i país.

Com funciona

El Programa s’articula en les següents fases:

Fase I:

Anàlisi detallada de la teva empresa amb l’objecte de desenvolupar un informe de recomanacions i un pla d’acció en màrqueting digital internacional.

Fase II:

Ajudes econòmiques del 40% per a inversions d’un màxim de 4000€ per a la posada en marxa del pla de posicionament online de la teva empresa al mercat objectiu.

Entitats cofinançadores:

Programa cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i Acció, Departament d’empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya.

p

A qui va adreçat

  • Pimes que vulguin fomentar i potenciar el màrqueting digital com a eina bàsica per millorar el seu posicionament en mercats internacionals.

Contacta

Si vols més informació sobre el programa Xpande digital pots posar-te en contacte amb Jordi Quejido ( 973 23 61 61 jquejido@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

15 + 2 =