Jo vull ser

Jo vull ser


Índex > Qui som > Activitats > Jo vull ser 2019

Vols conèixer que valoren les empreses del seus futurs treballadors? Vols descobrir les claus per superar una entrevista laboral amb èxit? Vols saber qui et pot ajudar i com? Vine al #jovullser.

Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs estudiant ni treballant, participa en les activitats del #jovullser, trobaràs diferents zones orientades a capacitar-te, informar-te i millorar la teva ocupabilitat.

L’acte té com a objectiu apropar als joves a les empreses de les terres de Lleida.

Relacionar als joves inscrits en Garantia Juvenil amb el teixit empresarial local per la millora directa de la seva ocupabilitat. Informar de les activitats que es realitzen.

Constituir un punt de trobada entre el teixit empresarial local, els joves de la garantia juvenil, les Cambres de Comerç i Consells Regionals i altres agents vinculats a l’ocupació.

#jovullser es divideix en 4 zones:

“Què busca l’empresa dels seus treballadors?”

Diferents empreses de Lleida explicaran les seves ofertes i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista de feina.

L’objectiu de la zona empreses és crear un espai dinàmic on els joves puguin anar passejant i parant en l’empresa que més els interessi i on, per una banda, les empreses puguin explicar quines ofertes o futures ofertes tenen, quin perfil de treballador busquen, etc. i d’altra banda explicar als joves, que és el que més valoren en una entrevista de treball i què es el que pot fer decidir per un candidat o un altre. Per tant es vol crear un espai de proximitat on els joves també puguin preguntar amb confiança els dubtes que els sorgeixin.

La zona tallers tenen com a objectiu motivar als joves per a que creguin en ells mateixos, ajudar en la capacitació i donar eines per augmentar la ocupabilitat. 

Sessions personalitzades d’assessorament i orientació per a que els joves coneguin quines son les diferents oportunitats i eines que tenen al seu abast pel que fa a formació i ocupació.

Gaudeix d’una zona amb diferents activitats per passar una estona divertida.

 Emporta’t la teva foto polaroid #JOVULLSER
 Respon la PICEnquesta
 Inventa i crea el teu meme
 Participa en el sorteig d’un patinet elèctric!

En el transcurs de la jornada també us podreu inscriure i informar-vos dels cursos que realitza la Cambra per a joves

Empreses participants

Contacta

Si vols més informació sobre #Jovullser pots posar-te en contacte amb Aida Villar o Esther Garcia ( 973 23 61 61 avillar@cambralleida.org | egarcia@cambralleida.org) o omplir el formulari següent:

2 + 12 =