La Cambra de Comerç de Lleida ha signat un conveni amb l’associació Mollerussa Comercial per dinamitzar el comerç de Mollerussa i la seva àrea d‘influència, a través d’un projecte basat en les noves tecnologies.

L’aportació de l’ens cameral en aquest projecte és de 9.400 euros, que es basa principalment en tres eixos: impulsar “al 200%” el Market Place de l’entitat; continuar potenciant la fidelització dels seus compradors; i difondre el mercat de segona mà de forma virtual

“Estem molt satisfets amb aquesta ajuda de la Cambra de Comerç de Lleida perquè és un projecte molt important per nosaltres. Sense aquesta aportació no ens hauria estat possible dur-ho a terme”, ha explicat Àlex Català, president de l’associació de comerciants de Mollerussa Comercial.

Per la seva banda, Manel Llaràs, president de la Comissió de Comerç de la Cambra, ha afirmat que “aquestes ajudes al món associatiu permeten poder aplicar polítiques de digitalització i promoció als negocis locals, que és el futur del sector”.

El conveni ha estat signat per Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, i Àlex Català, president de l’associació de comerciants de Mollerussa Comercial.