L’Àrea 5G de Ponent, liderada al territori per la Cambra de Comerç de Lleida, ha presentat aquest dimecres el kick off d’un nou projecte pilot per impulsar el comerç local, amb l’objectiu d’integrar les noves tecnologies i aprofitar l’Eix Comercial com a centre de desplegament de tecnologia 5G, així com augmentar el nombre de visitants en aquesta zona de la ciutat.

El projecte impulsat per l’Àrea 5G de Ponent vol dinamitzar el comerç local. Per això, crearà una APP que integra la realitat augmentada, la gravació d’un vídeo 360º, la seva història i la creació de diversos avatars. Aquests últims permetran a l’usuari endinsar-se en els comerços de l’Eix Comercial a través de les pantalles dels dispositius mòbils dels usuaris. En aquest sentit, les empreses adherides podran gaudir d’una eina que utilitza la realitat augmentada, per tal de poder ampliar la informació dels diferents productes.

La iniciativa, que compta amb el suport digital d’Invelon i està impulsada pel Mobile World Capital Barcelona, la Fundació i2CAT, la Cambra de Comerç de Lleida, la Diputació de Lleida, la Paeria i la Generalitat, vol seduir al visitant envers altres opcions comercials i potenciar el petit comerç, posant-hi al seu abast eines tecnològiques punteres, així com promocionar el patrimoni que envolta l’Eix Comercial de Lleida.