• El president de la Cambra de Comerç de Lleida i el director territorial de CaixaBank a Catalunya col·laboraran en la formació dels empresaris de les Terres de Lleida.
  • L’acord de patrocini inclou l’organització de jornades formatives per millorar la competitivitat de les empreses.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Lleida han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Lleida, Jaume Saltó, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional, així com jornades i esmorzars de treball. L’objectiu d’aquestes accions és exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors. A més, i en interès de les empreses associades a la Cambra de Comerç, es podran organitzar videoconferències amb representants d’oficines de CaixaBank en els 16 països en què està present.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra lleidatana i a les empreses del territori.