La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquesta primera quinzena de juny el I Cicle Legislatiu Cambra, unes jornades formatives i de debat en l’àmbit legal que s’han dut a terme en format presencial i virtual els dies 10 i 14 de juny de 2021.

La primera de les sessions, sota el nom de ‘Clàusula Rebus: Recapitulació‘, va ser impartida per Francisco Javier Orduña Moreno, Magistrat de la Sala Civil del Tribunal Suprem del 2012 al 2019. Actualment és Catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València.

Dies més tard, dilluns 14 de juny, va tenir lloc la segona ponència: ‘Segona Oportunitat. Què és i què suposa per a l’empresa individual‘, a càrrec d’Eduardo Enrech Larrea, Magistrat de primera instància número 6 amb competència Mercantil i degà dels Jutjats de Lleida.

Una jornada molt enriquidora pels participants, ja que la llei de la segona oportunitat tot just comença a desenvolupar-se ara. I és que cada any augmenta exponencialment el nombre de concursos de persones que demanen el BEPI (Benefici d’Exoneració del Passiu Insatisfet), tot i que encara és vital un major coneixement de la figura per part dels operadors socials i jurídics. És per això que es va apostar per impartir aquesta ponència.

El I Cicle Legislatiu Cambra està organitzat conjuntament amb el Col·legi de l’Advocacia de Lleida i patrocinat per Arquia Banca i Lefebvre Inteligencia Jurídica.