La Cambra de Comerç de Lleida ha celebrat l’últim ple de la legislatura. Una reunió que ha servit, entre d’altres aspectes, per adherir-se al ‘Manifest per una economia amb propòsit’; una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat, orientat al triple impacte: econòmic, social i ambiental.

Pensant en el proper mandat, cal recordar que un total de 32 membres ja han estat escollits per les eleccions camerals, que es duran a terme entre el 15 i el 20 de setembre. L’actual president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha presentat una candidatura unitària amb la qual aspira a repetir en el càrrec.

El màxim dirigent de l’ens cameral ha agraït “el compromís i participació dels 36 membres que han conformat el ple en aquesta darrera legislatura 2019-2023”. Una legislatura marcada per la Covid-19, però que no va impedir dur a terme una intensa activitat i una alta implicació per part de tots els membres.