La Cambra de Comerç de Lleida organitza el proper dimarts, dia 9 de novembre, una nova edició del Business Secrets Day, ‘Believe in Tech’, al Palau de Congressos de Lleida – La Llotja, un esdeveniment de trobada i reflexió del teixit empresarial transfronterer, que compta amb el suport de les Cambres de Comerç d’Andorra, Girona, Occitanie i Pirineus Orientals.

Aquest acte s’emmarca dins el projecte Interreg-Poctefa finançat pel FEDER, CCI PirineusMed II, liderat per la Cambra de Comerç de Lleida i participat per les cambres de l’àrea transfronterera esmentada.

BELIENVE IN TECH mostrarà les oportunitats de la implementació de les noves tecnologies, des de la visió de l’empresa usuària, és a dir, es comptarà amb casos pràctics d’empreses referents que explicaran com aquestes noves tecnologies els han ajudat internament, ja sigui a optimitzar processos, guanyar eficiència, reduir costos, incrementar la cartera de clients…

Amb la participació de Seat, Desigual, Simon, TMI i Telefònica, l’objectiu de l’acte és que els assistents es puguin emmirallar d’aquestes empreses capdavanteres, per començar a pensar en la posada en marxa d’aquestes tecnologies dins la seva empresa, veient els beneficis que se n’obtenen a través d’experiències reals.

L’esdeveniment també comptarà amb un espai d’exposició, on les empreses INTECH 3D, INVELON, PRENOMICS, GROUP SALTÓ i VOLTEC, mostraran els seus productes i serveis en l’àmbit de les noves tecnologies, per apropar-les als participants que podran testar-les i conèixer-les més en profunditat. L’objectiu d’aquesta zona és generar networking i contactes comercials entre els assistents.

El programa de la jornada s’encetarà amb una conferència de Pedro Nueno, professor d’IESE on amb la conferència Avançant cap al futur. D’on venim i cap a on anem situarà el context actual de les noves tecnologies en el món empresarial. Seguidament, comptarem amb Julián Vinué, gerent d’Innovació Digital de Telefònica, qui ens explicarà: La connectivitat del futur ja és aquí. Casos d’ús 5G de Telefónica. El segon cas empresarial vindrà de la mà de l’empresa lleidatana TMI, amb Alex Alvarez, director general, i Juanjo González, director d’Enginyeria, qui oferiran la xarrada: Indústria 4.0: Millora de processos i creació de valor. Després d’aquestes primeres intervencions, es realitzarà un cafè networking on els assistents podran visitar l’espai d’expositors de noves tecnologies. La segona part de la sessió, la inicia l’empresa SIMON, amb Oscar Benedicto, Industrialization Plastic specialist; Ivan Poch, Industrialization Lighting manager; i Antoni Pujol,  Industrialization Plastics manager, qui ens mostraran Experiències i casos d’èxit en fabricació additiva: productes SIMON & SIMON LIGHTING. Seguidament, Javier Fernandez, Technology and Innovation Manager de DESIGUAL exposarà La Innovació en moda pren impuls. Com la col·laboració pot potenciar la innovació?. L’acte finalitzarà amb la intervenció de Ezequiel Pitton, Head of R&D Processes & Methods, i Ricardo Leal Romero, Head of R&D Product Data Management, de SEAT que explicaran la Transformació Digital a través de les dades.