La Cambra de Comerç de Lleida ha programat pel mes de setembre un nou curs de formació d’especialistes en comerç internacional totalment gratuït. Un curs que es realitza de forma bianual i que enguany celebra la catorzena edició. L’objectiu final és facilitar l’accés al món laboral mitjançant l’especialització en comerç internacional, així com crear una Borsa de Treball en Comerç Internacional que permeti a les empreses accedir a una oferta laboral especialitzada.

Els participants rebran durant les 100 hores de duració del curs formació en gestió administrativa i documental de les operacions internacionals; fiscalitat internacional; contractació internacional; mitjans de pagament; màrqueting internacional; transport internacional; finançament internacional; instruments de foment de l’exportació i fonts d’informació, entre altres aspectes. Cal recordar que gràcies a aquest curs, més de 200 professionals s’han beneficiat d’aquesta formació i actualment estan treballant en departaments d’exportació d’empreses lleidatanes.

Els interessats en apuntar-se poden fer-ho a través del telèfon 973 23 6161 o bé enviant un correu a lgalindo@cambralleida.org. El curs, que s’iniciarà al setembre, es durà a terme de dilluns a divendres, de 9.30 a 14.30 hores.

La Borsa d’Especialistes en Comerç Internacional compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Transformació Econòmica i CaixaBank.