Una delegació de membres del Ple de la Cambra de Comerç de Lleida s’ha reunit aquest dimecres amb membres de la Junta del Canal d’Urgell, amb l’objectiu de conèixer in situ el Pla de Modernització del Canal d’Urgell, un projecte de gran importància pel territori lleidatà.

“Avui hem conegut de primera mà un projecte clau pel territori. I des de la Cambra de Comerç ens comprometem a donar el màxim suport perquè pugui desenvolupar-se i executar-se amb totes les garanties”, ha explicat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida. En aquest sentit, i donada la importància del Pla de Modernització del Canal d’Urgell, la institució que Saltó presideix serà l’encarregada de dur a terme un estudi per analitzar l’impacte econòmic que pot tenir aquesta infraestructura sobre el territori. “Ens trobem davant d’un projecte de país i territori que cal fer costat i potenciar”, ha apuntat.

Cal recordar que el Pla de Modernització del Canal d’Urgell també ajudarà a retenir talent a les nostres comarques, generar-ne de nou, i contribuirà a evitar el seu despoblament.