La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquest dilluns, dia 22 de novembre, la setena edició del #JOVULLSER, una iniciativa que té per objectiu apropar els joves al món empresarial, a partir d’accions i tallers que faciliten eines a aquest col·lectiu per augmentar la seva ocupabilitat. L’activitat, en la qual hi han participat unes 35 persones, està destinada a joves d’entre 16 i 29 anys, que formin part del programa de Garantia Juvenil, és a dir, que no estudiïn ni treballin.

Com en l’anterior edició, i arran de la Covid-19, el #JOVULLSER no s’ha obert a tot tipus de públic, sinó que els joves que realitzen o han realitzat formació en perruqueria, estètica i barberia amb la Cambra de Comerç de Lleida han estat els afortunats de gaudir d’aquesta experiència. Les empreses participants enguany han estat: Lluis Perruquers, C&M Perruquers, Ronda 110 Estilistes i Estètica avançada Dolors Nicolás.

La setena edició del #JOVULLSER, que forma part del programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), s’ha celebrat durant tot el matí de dilluns a l’Orfeó Lleidatà. Enguany s’ha comptat amb una zona empreses i una zona tallers.

La sessió l’ha iniciat en Marc Julià, que sota el títol ‘Elements facilitadors de la comunicació’ ha realitzat un taller participatiu donant eines i consells als joves per afrontar diversos reptes comunicatius, tant a nivell laboral com personal. Seguidament, en la zona empreses, els joves han pogut conversar amb els representants de les empreses assistents, preguntant inquietuds i escoltant les ofertes de treball i els consells per apropar-se al mercat laboral. La matinal ha finalitzat amb una masterclass de tendències en perruqueria i barberia.

El  #JOVULLSER pretén ser un espai on els joves coneguin de primera mà les ofertes de les empreses participants. Així mateix, també poden descobrir com les empreses valoren un candidat, què tenen en compte a l’hora de l’entrevista i què els fa decidir-se per una persona o per una altra.