La Cambra de Comerç de Lleida, a través de l’oficina ‘AceleraPyme’, que va entrar en funcionament el passat mes de juliol, treballa per ajudar i assessorar a totes les empreses de forma gratuïta sobre les ajudes aprovades pel Govern de l’Estat per impulsar la transformació digital ‘kit digital’ i la convocatòria per donar-se d’alta com a Agent Digitalitzador per aquests ajuts.

En aquest sentit, fa una crida a totes les empreses, autònoms i pimes, de menys de 50 treballadors, per ajudar-los a beneficiar-se d’aquests 3.000 milions d’ajuts destinats a impulsar la transformació digital dels seus negocis. I ho fa de forma gratuïta.

Les persones interessades a concertar una cita amb l’oficina ‘AceleraPyme’ de la Cambra de Comerç de Lleida poden fer-ho a través del correu electrònic oap@cambralleida.org o bé trucant al 973 23 61 61.

L’oficina ‘AceleraPyme’ té per objectiu impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors de la demarcació, mitjançant l’adopció d’una cultura, ús i aprofitament permanent de les TIC en les seves estratègies empresarials.