Regidors de la Paeria de Lleida han visitat aquest dimecres al matí el laboratori LAB 5G de l’Àrea 5G de Ponent, un nou equipament ubicat a la Cambra de Comerç de Lleida, que permetrà a les empreses lleidatanes disposar d’aquesta connectivitat de cobertura, així com poder testejar els seus productes i serveis amb aquesta nova tecnologia abans de treure’ls al mercat.

La visita ha estat encapçalada pel president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, qui ha estat acompanyat per la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, i pels regidors Joan Ramon Castro, Carme Valls, Ángeles Ribes, Maria Burrel i Marisa Xandri. L’acte ha comptat també amb una demostració per part de l’empresa PIRA Technology.

El president de la Cambra de Comerç ha recordat que el LAB 5G, ubicat a la tercera planta de la Cambra de Comerç de Lleida, “es troba al servei de totes les empreses lleidatanes, que de manera gratuïta podran testar els seus productes i serveis“. Solament hauran de concertar cita prèvia, trucant directament a la Cambra de Comerç de Lleida, al telèfon 973 23 61 61.