CCI PirineusMed II, projecte liderat per la Cambra de Comerç de Lleida, ha organitzat aquest dimarts l’esdeveniment Pyrenees Business Summit, una trobada transfronterera que identifica l’esport, la salut i l’alimentació, com a nous motors de l’economia dels Pirineus.

Les empreses lleidatanes Roc Roi, d’experiències outdoor, i Ca L’Andreu, productors i experts en ramaderia ecològica, han aportat la seva visió sobre com treballar per posicionar els Pirineus i les seves empreses. La jornada, que s’ha celebrat a Bourg-Madame (França), ha comptat amb un extens programa d’activitats: conferències, testimonis, taula rodona, informació sobre ajuts públics, trobades BtoB, estands i degustacions gourmet.

La Pyrenees Business Summit pretén crear un espai d’intercanvi i compartir opinions al voltant del pes que la salut, l’esport i l’alimentació pot tenir en l’economia del Pirineu en el futur. La jornada s’emmarca en el projecte transfronterer CCI PirineusMed II, finançat pel programa INTERREG POCTEFA (FEDER), del qual formen part la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Lleida, Indústria i Serveis d’Andorra, CCI Occitanie i CCI Pyrénées-Orientales.