La Cambra de Comerç ja ho té tot a punt per celebrar el pròxim dijous, dia 15 de juny, la tretzena edició de les Nits Cambra. Una trobada de networking que tindrà lloc en un espai únic: el Magical Media Lleida, ubicat a Gardeny; que ha estat enguany l’escenari escollit per dur a terme un viatge per l’economia global.

L’edició d’aquest 2023 comprarà amb Marcos Urarte com a ponent convidat. Ell és director del grup Pharos i consultor estratègic i organitzacional en més de 100 entitats d’Espanya i Llatinoamèrica. També és professor en diverses universitats i membre de la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Empreses Consultores.

La vetlla s’iniciarà a les 20h. amb les acreditacions i la recepció d’assistents. A les 20.30h. està previst que es dugui a terme la ponència ‘Vulnerabilitats d’una economia globalitzada. Geoestratègia, geopolítica i geoeconomia. Conclusions de DAVOS’, a càrrec de Marcos Urarte. L’acabarà amb un còctel a peu dret i networking.

Les inscripcions encara estan obertes. Les persones interessades a apuntar-s’hi poden fer-ho a través de la web de la Cambra de Comerç de Lleida.

La 13a edició de les Nits Cambra està patrocinada per l’Ajuntament de Lleida, CaixaBank, Mahou-San Miguel, Ilser Grup, Atlas Energia, La Gravera, Serveto i Plusfresc.