El Comitè Executiu del Consell de Cambres de Catalunya ha celebrat aquest dijous una reunió a la Cambra de Comerç de Lleida. Una trobada que ha estat encapçalada pel president del Consell de Cambres, el guissonenc Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i que ha tingut com a amfitrió Jaume Saltó, màxim dirigent de l’ens cameral de Lleida.

Entre les temàtiques tractades, destaquen l’estratègia i línies a seguir del nou Comitè Executiu -constituït fa quatre mesos-; el debat sobre la situació política actual i les propostes a fer als diferents partits polítics; la participació de l’ens en la campanya del Val Escolar 2024 i els pressupostos per a l’any en curs.

Un cop finalitzat el Comitè Executiu, i per trametre a la resta de membres les decisions i acords presos durant el comitè, s’ha celebrat el Consell de Presidents, format pels dirigents de les cambres de comerç de Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Palamós, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Tortosa i Valls.