La Cambra de Comerç de Lleida i el Banc Santander, en col·laboració amb la Cámara de Comercio de España i el Grup Segre, convoquen la quarta edició del Premi Pime de l’Any.
L’objectiu d’aquest certamen és reconèixer la tasca de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació diàriament en el territòri lleidatà.

  • Les empreses guanyadores concorreran al Premi Nacional PIME de l’Any 2020
  • A més del guanyador, es concediran quatre accèssits: Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació, i Empresa Responsable
  • Amb caràcter extraordinari, s’ha inclòs en aquesta edició un esment especial a la Millor Iniciativa en la lluita contra el COVID19, duta a terme en 2020

CONDICIONS

Termini de presentació de candidatures: Del 8 de juny i al 18 de setembre del 2020.

Qui pot concursar? Poden concórrer a concurs totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros en l’exercici 2019.

Premis: L’empresa guanyadora concorrerà al Premi Nacional Pime de l’Any 2020, que es fallarà en el primer trimestre de 2021.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat podrà concedir quatre accèssits més, que concorreran al Premi Nacional en les seves categories següents:

  • Internacionalització
  • Innovació i Digitalització
  • Formació i Ocupació
  • Empresa Responsable

El jurat valorarà en les seves deliberacions mèrits com la creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; les accions de formació per als empleats; l’activitat internacional, fixant-se en l’evolució de les exportacions i l’obertura a nous mercats; i les iniciatives de digitalització i innovació, així com els projectes socialment responsables i, amb caràcter especial enguany, les accions dutes a terme per a lluitar contra el COVID19.

Accés al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Consulta de les BASES DEL CONCURS