Veure debat

Nou debat dels dimarts a LleidaTV, patrocinat per la Cambra de Comerç de Lleida. En aquesta ocasió, porta per títol ‘El repte de la bioeconomia circular a Lleida’. Un espai que ha servit per exposar el canvi de rumb que s’ha pres per aprofitar l’oportunitat de la bioeconomia en el nostre territori.

Des de fa gairebé cinc anys que s’ha fet un pas endavant en l’economia circular, s’ha apostat per la matèria primera i pel coneixement tècnic dels experts. Lleida és actualment el centre de Catalunya en bioeconomia. Una dada molt interessant que s’ha exposat és la següent: de les 15M de tones de residus orgànics de Catalunya, la meitat són de Lleida, i aquí sabem com gestionar-ho per continuar creixent en aquest àmbit.

El programa d’aquest dimarts ha comptat amb la presència de Víctor Falguera, director del Hub de la Bioeconomia de Catalunya i del Centre d’Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya; Jaume Saltó, president Cambra de Comerç de Lleida; Jaume Sió, cap del Gabinet Tècnic Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; i Josep Ramon Freixanet, president de l’Associació d’empreses de tecnologies i serveis de la informació.