La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquest dimecres una nova jornada ‘El relleu a l’empresa familiar’, una sessió a càrrec de l’advocat i conseller de famílies empresàries Jordi Tarragona, per reflexionar sobre el procés de relleu, els actors que hi intervenen i les particularitats que tenen les empreses familiars.

La matinal, que ha comptat amb la col·laboració d’Empresa Familiar de Lleida i Business Family Coach, ha reunit una vintena d’empreses, amb una important presència de dones i perfils joves. “Aquest tipus de públic és un indicatiu que el món de l’empresa familiar està canviat i que la dona està agafant cada vegada més un paper destacat”, ha apuntat Jordi Tarragona.

Segons apunta l’expert, “les noves generacions tenen més coneixements i eines que els seus predecessors, però el repte més important és que tinguin interès en continuar amb el projecte”.

Entre els aspectes amb els quals s’han de fixar els interessats en agafar el relleu empresarial destaquen el futur de l’empresa, si és o no atractiu el negoci i les capacitats que tenen per tirar-lo endavant.