La Cambra de Comerç de Lleida ha celebrat aquest dimecres una nova edició del #JOVULLSER. Una onzena edició, que ha tingut com a escenari l’Institut Escola del Treball, i s’ha organitzat en el marc del Tour del Talent 2024 de la Fundació Princesa de Girona, que ha escollit la ciutat de Lleida com la primera parada en aquesta iniciativa orientada als joves.

La jornada ha comptat amb la participació activa de més de 130 persones, joves d’entre 16 i 29 anys que estan en un procés actiu de recerca de feina. Les empreses participants han estat Vall Companys, Ingroup, Plusfresc, Sorigué i Group Saltó, companyies referents de Lleida que han pogut orientar i aconsellar els joves participants. La convocatòria d’aquest dimecres ha estat tot un èxit, i tant els joves participants com les empreses que s’han sumat a la iniciativa n’han fet una valoració molt positiva i enriquidora.

El programa d’aquesta edició, en col·laboració amb el Tour del Talent, ha permès als joves participar en la Talent Session, unes jornades orientades a donar claus per millorar la seva ocupabilitat amb la participació d’empreses referents i ponents experts.El #JOVULLSER d’aquest dimecres suposa l’onzena edició d’aquesta iniciativa, consolidant-se com un punt de trobada i intercanvi per als joves del territori i el teixit empresarial lleidatà.