El president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha estat designat com a vocal del Consell de Cambres de Catalunya en el marc de la sessió plenària celebrada aquest dilluns. L’elecció de Jaume Saltó és un reconeixement a la seva destacada trajectòria i compromís en la promoció del comerç i la indústria a la regió.

La resta de membres del Comitè Executiu són: Josep Santacreu, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, qui assumirà la presidència en substitució de l’actual president, Jaume Fàbrega, de la Cambra de Comerç de Girona. Ramon Alberich, president de la Cambra de Comerç de Sabadell, exercirà el càrrec de tresorer; i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, juntament amb Saltó i Pere Ayach, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, seran els vocals.

La sessió plenària ha comptat amb la presència del secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, Albert Castellanos, i del conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent.

El Consell General de Cambres de Catalunya està format pels presidents de les 13 cambres de Comerç de Catalunya, així com per una segona persona de cadascuna d’elles, sumant un total de 26 membres. La seva missió principal és coordinar les accions conjuntes alineades amb els interessos i les visions de les diverses cambres de comerç i elaborar anualment la Memòria Econòmica de Catalunya.