Font i imatge: Hostaleria de Lleida

La lectura del manifest en suport de la candidatura que ha de portar el Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2030 al Pirineu ha representat l’acció conjunta d’Hostaleria de Lleida i Associació de Càmpings de Lleida amb Pimec Lleida, COELL, Cambra Comerç de Lleida, ACEM, Cambra de Comerç de Girona i Associació empresarial de La Cerdanya. El seu impuls, tant des del vessant esportiu com turístic, social i econòmic ha estat el fil narratiu de l’acte.

Han participat, juntament amb el president d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, i la vicepresidenta de l’Associació Càmpings de Lleida, Marta Cortina, el president de Pimec Lleida, Xavier Caufapé, el president de Cambra Comerç Lleida, Jaume Saltó, el president de COELL, Josep M. Gardeñes, el president d’ACEM, Aureli Bisbe, el membre de la Cambra de Comerç de Girona i president de l’empresariat de La Cerdanya, Francesc Armengol.

Per a Josep Castellarnau d’Hostaleria de Lleida: “Ara no es tracta de veure què pot oferir el Pirineu per tenir uns Jocs, sinó què poden oferir els Jocs al Pirineu”. I per això, “hem redactat aquest  manifest per donar una imatge d’unió i de sumar esforços i declarar-nos públicament a favor dels Jocs”.

Per un impuls al Pirineu, diem Sí. Aquest manifest és en suport de la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern Pirineus-Barcelona 2030, que tindrà en la consulta plantejada pel Govern de la Generalitat de Catalunya del pròxim 24 de juliol un pas decisiu per al futur del projecte.