La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquest dimecres durant tot el dia la jornada ‘Aspectes i reformes de la Llei Concursal’, una sessió que ha reunit a les tres primeres espases del món mercantil, un fet mai aconseguit abans a l’ens cameral.

‘Reptes i experiències de la segona oportunitat’, a càrrec de la Magistrada del Jutjat del Mercantil número 3 a Barcelona, Berta Pellicer Ortiz; ‘Restauracions i novetats de la nova llei concursal’, a càrrec del Magistrat del Jutjat del Mercantil número 16 a Madrid, Carlos Nieto Delgado; i ‘‘Prepack’ concursal, marc d’oportunitats’, a càrrec del Magistrat del Jutjat Mercantil de Lleida, Eduardo Enrech Larrea, són les tres ponències que s’han dut a terme durant aquesta jornada, que es recupera després de l’aturada per la Covid-19.

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec de Pompili Roiger, vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Lleida, i Carles Rusiñol, membre del Ple de la Cambra de Comerç de Lleida. Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha estat l’encarregat de cloure la jornada ‘Aspectes i reformes de la Llei Concursal’.