L’oficina AceleraPyme de la Cambra de Comerç de Lleida ha realitzat aquest dimarts una nova formació, en aquesta ocasió amb un format presencial i online, sota el títol ‘Connexió i Creixement: Dominant les xarxes socials per a l’èxit empresarial’. Una sessió dissenyada per revolucionar l’enfocament de les xarxes socials, que ha ajudat als allí presents a saber com fomentar i augmentar l’engagement i la lleialtat amb l’audiència i a poder conèixer com poder integrar el Kit Digital a l’estratègia en xarxes socials.

“En el món digital d’avui és essencial entendre no solament quin contingut compartim, sinó com, quan i per què ho fem. L’èxit a les xarxes social es construeix sobre l’autenticitat i el compromís genuí amb la nostra audiència”, explica ponent de la conferència Ariadna Coll, experta en màrqueting digital amb una àmplia experiència.

La sessió d’aquest dimarts, que ha comptat amb un centenar de persones entre online i presencial, ha servit als participants per aprendre fonaments del màrqueting a les xarxes socials, estratègies de creixement i engagement, així com per rebre ítems per construir i gestionar una marca i tenir més informació sobre el Kit Digital com accelerador d’un negoci.