La Cambra de Comerç de Lleida ha organitzat aquest divendres, dia 11 de juny, una nova edició del #JOVULLSER, una iniciativa que té per objectiu apropar els joves al món empresarial, a partir d’accions i tallers que faciliten eines a aquest col·lectiu per augmentar la seva ocupabilitat. Aquesta proposta està destinada a joves d’entre 16 i 29 anys, que formin part del programa Garantia Juvenil, és a dir, que no estudiïn ni treballin.


En aquesta ocasió, i arran de la pandèmia de la Covid-19, el #JOVULLSER no s’ha obert a tot tipus de públic, sinó que un total de 35 joves que realitzen formació en soldadura, fontaneria, electricitat i manteniment són qui han pogut gaudir d’aquesta experiència. Les empreses participants enguany han estat: MTR, Metalic, Mecanizados de Vega i Ramon Soler.

La sisena edició del #JOVULLSER, que forma part del programa PICE (Programa Integral de Qualificació i Ocupació), s’ha celebrat durant tot el matí de divendres a l’Acadèmia Mariana de Lleida. Enguany s’ha comptat amb una zona empreses i una zona tallers, que ha comptat amb dos propostes: ‘L’entrevista imperfecta‘, amb Mar Vilaró, i ‘Per què JO?‘, de la mà de Sergi Grimau.

El  #JOVULLSER pretén ser un espai on els joves coneguin de primera mà les ofertes o futures candidatures de les empreses participants. Així mateix, també poden descobrir com les empreses valoren un candidat, què tenen en compte a l’hora de l’entrevista i/o què els fa decidir-se per una persona o per una altra.