La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida organitza el proper dimarts  22 de novembre la 8a edició del #Jovullser, la segona que es duu a terme a Mollerussa, amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida. El projecte, que s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Calificación y Empleo), té per objectiu posar en contacte persones joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal.

En aquesta edició, s’augmentarà la participació de les empreses, amb un increment del nombre de participants de 8 a 12 respecte a l’anterior #jovullser.

L’espai està estructurat en diferents àrees:

  • La Zona Empreses, on diferents companyies donaran a conèixer les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Aquest espai esdevé una gran oportunitat per a parlar, amb confiança, amb empreses del territori.
  • A la Zona Tallers es realitzarandos tallers dinàmics els quals proporcionaran eines a les persones joves per incorporar-se al món laboral.
  • A la Zona Assessorament hi haurà agents ocupacionals com, el tècnic del programa Orienta i el Referent d’Ocupació Juvenil del Consell Comarcal del Pla d’Urgell.
  • A la Zona Digues la Teva hi haurà un espai distès amb diferents activitats creatives.

Els participants en la vuitena edició del #jovullser podran entrar al  sorteig d’un lot de productes de Mollerussa Comercial. A més, durant la jornada, les persones joves també es podran informar i inscriure als cursos que realitza la Cambra per a Joves.

Podeu trobar més informació, consultar el programa complet o veure les imatges d’anteriors edicions a https://jovullser.cambralleida.org/