La vuitena edició del #JOVULLSER, una iniciativa de la Cambra de Comerç de Lleida que vol posar en contacte persones joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal, ha comptat aquest dimarts amb la participació d’uns 150 joves i d’un total de 12 empreses. En aquesta ocasió, el certamen s’ha celebrat al Teatre de l’Amistat de Mollerussa.

Les empreses participants en aquesta vuitena edició han estat: Altinco, Olga Vall Perruquers, Resquitx, Lactalis, Mollerussa Comercial, Argal, BonÀrea, Saltó, Agrupem, iClotet, Garrofé i Totsom.

El #JOVULLSER d’enguany ha comptat amb una Zona Empreses, on les companyies han pogut donar a conèixer les seves ofertes de feina i les claus per superar amb èxit una entrevista laboral; una Zona Tallers, on s’han dut a terme dos tallers dinàmics –‘Currículum en viu’ i ‘L’entrevista teatralitzada’- per facilitar als joves eines per incorporar-se al món laboral; una Zona d’Assessorament, amb agents ocupacionals; i la Zona Digues la Teva, un espai distès amb diferents activitats creatives.

La vuitena edició del #JOVULLSER s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Calificación y Empleo) i compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida.