Article de Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida

Ens trobem en un moment de canvis constants i desafiaments, on les empreses necessiten reinventar-se per continuar creixent i impulsant els seus negocis. És per això que des de la Cambra de Comerç de Lleida hem posat en marxa un Pla de suport territorial per a la facilitació de l’activitat empresarial. Una iniciativa que busca acompanyar a les empreses lleidatanes per analitzar i detectar les seves necessitats i mancances. L’objectiu és molt clar: millorar la seva competitivitat.

I per aglutinar totes aquestes informacions, el passat mes d’octubre vam posar en marxa, amb el suport de la Secretaria d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, la Bústia de l’Empresa. Una eina digital que suposa un canal de comunicació permanent i en temps real entre les empreses i les administracions de la Generalitat. Una plataforma única que ens connecta d’una manera més directa i personal, recollint les inquietuds, necessitats, problemes i demandes de suport de les empreses del nostre territori.

A través del web www.cambralleida.org/bustia/, les peticions recollides se sotmeten a un procés de revisió i priorització. Posteriorment, aquestes preocupacions es traslladen a la Taula Tècnica de Coordinació, on es treballen conjuntament amb les institucions públiques per trobar solucions pràctiques i efectives.

D’aquesta manera, amb aquest projecte, que neix com a resposta de l’estudi de la deslocalització d’empreses a la demarcació de Lleida, iniciat  l’any 2021, des de la Cambra de Comerç de Lleida volem que cada empresa del nostre territori prosperi i contribueixi al nostre teixit social i econòmic.

Des d’aquí us animo a utilitzar aquesta plataforma no només per expressar les vostres inquietuds, sinó també per compartir les vostres idees i decisions. Cadascuna de les vostres aportacions és un pas més cap a un futur més vibrant per a tots nosaltres. Cada preocupació vostra és una oportunitat per millorar, per aprendre i per créixer junts.

I no sols això. La Bústia de l’Empresa no només és un mitjà de comunicació. També és un testimoni del nostre compromís amb la transparència, la col·laboració i l’èxit compartit. Amb la vostra participació activa, estem forjant un futur empresarial al nostre territori molt més personal, dinàmic i profundament significatiu per a tothom

És vital que entre tots construïm aquest teixit empresarial competitiu. I amb aquest Pla de suport territorial per a la facilitació de l’activitat empresarial estic segur que ho aconseguirem.