La novena edició del #JOVULLSER ha comptat aquest dimecres amb la participació d’uns 120 joves i d’un total de 7 empreses. “Una iniciativa de la Cambra de Comerç de Lleida que suposa una eina important per posar en contacte joves d’entre 16 i 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal”, segons ha explicat el delegat de la Cambra a Mollerussa, Josep Anton Gaya.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha mostrat la seva satisfacció per acollir aquesta jornada i que la Cambra de Comerç de Lleida continuï comptant el Teatre L’Amistat de Mollerussa per celebrar una nova edició del #JOVULLSER. “La intenció és que el sector privat i els joves facin match i que puguin compartir experiències per encarar de la millor manera el seu futur laboral”, ha afegit.

Per la seva banda, tant la coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut a Lleida, Joana Terré, com el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Palau, han destacat l’èxit d’aquesta novena trobada i han estès la mà a l’ens cameral per continuar impulsant aquestes iniciatives, per demostrar el potencial que té el jovent de la comarca i del territori en general.

Les empreses participants en aquesta novena edició han estat: Sorigué, Lo Taller, Marlex, Bonarea, Garrofé, Group Saltó i Randstat. Així mateix, el #JOVULLSER d’enguany ha comptat amb una Zona Empreses, on les companyies han pogut donar a conèixer les seves ofertes de feina i les claus per superar amb èxit una entrevista laboral; una Zona Tallers, on s’han dut a terme dos tallers dinàmics –‘Currículum en viu’ i ‘L’entrevista teatralitzada’- per facilitar als joves eines per incorporar-se al món laboral; una Zona d’Assessorament, amb agents d’orientació; i la Zona Digues la Teva, un espai distès amb diferents activitats creatives.

La novena edició del #JOVULLSER s’emmarca dins del programa PICE (Programa Integral de Calificación y Empleo) i compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida.