La Llotja de Lleida ha estat l’escenari escollit per celebrar una nova edició de les Nits Cambra. I ja en van catorze. Més de 200 empresaris i empresàries del territori s’han donat cita en aquest espai de networking. Una trobada que en aquesta ocasió ha comptat amb una ponent de luxe: Edurne Pasaban, alpinista i la primera dona en la història en completar l’ascensió dels 14 vuitmils, les catorze muntanyes de més de 8.000 metres d’altitud al món. Un exemple vibrant de passió, determinació i superació.

Sota el títol ‘Expedició a l’èxit. Assolint objectius i superant dificultats’, Pasaban, durant la seva ponència, ha comparat l’ascensió a un cim amb les decisions empresarials, i veu un paral·lelisme clar entre l’alpinisme i el món de l’empresa. 

En aquest sentit, ha explicat els ingredients que sempre ha portat a la motxilla i que l’han ajudat a coronar l’èxit. Entre ells parla “d’ambició, afany de superació, fam d’èxit, fer el que t’apassiona –la més important per ella-, passió, confiança, visió compartida, comunicació, vulnerabilitat per sumar talent, el poder d’adaptar-se al canvi, el saber reinventar-se i aixecar-se i seguir”. Així ho ha explicat ella mateixa en una jornada molt enriquidora i motivadora.

Per la seva banda, Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha volgut fer èmfasi en el fet que “les Nits Cambra són un reflex del nostre compromís amb el creixement i el desenvolupament de la nostra comunitat empresarial”. I ha afegit: “Aquestes nits ens brinden l’oportunitat de reunir-nos, d’intercanviar idees i d’inspirar-nos mútuament. Ens permeten mirar més enllà del nostre dia a dia, obrint finestres a noves perspectives i possibilitats”.

Saltó té clar que “des de la seva primera edició, les Nits Cambra han tingut un impacte significatiu en el món empresarial lleidatà. Han estat un punt de trobada per a empresaris, líders i innovadors, un espai on hem teixit xarxes, consolidant relacions i encetat noves col·laboracions. Cada any, aquest esdeveniment ens recorda que, junts, som més forts”.

La 14a edició de les Nits Cambra, que ha finalitzat amb un còctel networking a peu dret, ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, el Patronat de Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida, Mahou-San Miguel, Unicars Ponent, CaixaBank, Sorigué, Serveto i Costers del Sió.