La tretzena edició de les Nits Cambra ha estat enguany una vetllada diferent i molt especial. Els més de 180 empresaris i directius lleidatans que hi han participat han pogut viure en primera persona una experiència immersiva inoblidable: un viatge en globus per l’economia global. En un marc dissenyat per a l’ocasió: el Magical Media, un espai experimental, audiovisual i multimèdia situat a la ciutat de Lleida.

L’encarregat de pilotar aquest viatge ha estat Marcos Urarte, ponent convidat en aquesta ocasió. Ell és director del grup Pharos i consultor estratègic i organitzacional en més de 100 entitats públiques i privades d’Espanya i Llatinoamèrica, que participa com a conseller independent en diversos consells d’administració i assessors de prestigioses companyies.

Durant la seva ponència, sota el títol ‘Vulnerabilitats d’una economia globalitzada. Geoestratègia, geopolítica i geoeconomia. Conclusions de DAVOS’, ha ofert als presents un viatge per l’economia global i ha donat consells i eines, a curt i llarg termini, per impulsar i enlairar les empreses en el món tan canviant en el que vivim.

El viatge en globus d’aquestes Nits Cambra ha permès als participants “agafar alçada i tenir una nova perspectiva del món, per obtenir una visió diferent i enriquidora, coneixements i eines per aplicar a les seves respectives empreses”, ha explicat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida.

El màxim dirigent de la Cambra de Comerç de Lleida ha explicat que les Nits Cambra volen ser “un espai perquè els empresaris i empresàries del territori comparteixin inquietuds i experiències, que permetin generar dinàmiques positives per tirar endavant projectes empresarials, professionals i de vida”.

La 13a edició de les Nits Cambra ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida, CaixaBank, Mahou-San Miguel, Ilser Grup, Atlas Energia, La Gravera, Serveto i Plusfresc.