La Cambra de Comerç de Lleida ha celebrat aquest dilluns una nova edició del #JOVULLSER. Una desena edició, que ha tingut com a escenari a l’Orfeó Lleidatà, i que ha estat especialment dedicada al sector de la imatge personal i la perruqueria, consolidant-se com un esdeveniment destacat que reuneix la nova generació de professionals amb empreses referents d’aquest àmbit.

La jornada ha comptat amb la participació activa d’una quarantena d’alumnes, joves d’entre 16 i 29 anys que estan immersos en la seva formació dins d’aquest sector, així com amb la presència destacada d’empreses rellevants de la imatge personal i perruqueria: Ricoruiz Perruqueria, Germi’s Barber, Monequip Perruquers i Abel Domènech Perruqueria.

El programa d’aquesta edició ha ofert un seguit d’activitats que han permès als assistents enriquir-se amb coneixements pràctics i teòrics. Entre ells, destaquen la preparació d’un currículum i la masterclass de tendències en perruqueria i barberia, de la mà de Pivot Point.

El #JOVULLSER d’aquest dilluns suposa la desena edició d’aquesta iniciativa i la segona dedicada específicament al sector de la imatge personal i perruqueria, consolidant-se com un punt de trobada i intercanvi per a tots els interessats en aquest àmbit.