La Cambra de Comerç de Lleida celebrarà el proper dijous, dia 30 de novembre, una nova edició de les Nits Cambra, un esdeveniment únic que combina inspiració, aprenentatge i xarxa professional. 

Edurne Pasaban, alpinista i la primera dona en la història en completar l’ascensió dels 14 vuitmils, les catorze muntanyes de més de 8.000 metres d’altitud al món, serà la protagonista de la nit. Sota el títol ‘Expedició a l’èxit. Assolint objectius i superant dificultats’ la reconeguda alpinista oferirà als assistents una xerrada motivadora i de superació.

L’acte, que tindrà lloc a partir de les vuit del vespre al Palau de Congressos – La Llotja, busca convertir-se en una experiència inoblidable per als allí presents. La sessió finalitzarà amb un còctel a preu dret i networking.

Edurne Pasaban és llicenciada en Enginyeria Industrial per la Universitat del País Basc, Màster en Gestió de Recursos Humans per ESADE Business School, Master Executive Coaching and Management per la IE Business School de Madrid i professora associada a IE Business School. També és empresària, conferenciant i coach. ABELETXE és el seu espai de celebració d’esdeveniments al País Basc.

Les Nits Cambra és una trobada de professionals i empresaris per fomentar el networking i la col·laboració empresarial. Aquestes sessions ofereixen una oportunitat única per establir connexions, intercanviar idees i conèixer les últimes tendències del món empresarial. Les Nits Cambra, impulsades per la Cambra de Comerç de Lleida, promouen la sinergia entre els membres de la comunitat empresarial de Lleida, contribuint al mateix temps al creixement i desenvolupament del teixit empresarial local.